0880040900

Werkt je Geluid / Speaker op je iPhone 7 niet meer?

Meld je reparatie aan

Geluidsproblemen op je iPhone 7? Deze tips kunnen je helpen!

Heb je op je iPhone 7 last van slecht geluid of doet je iPhone 7 speaker het helemaal niet meer? Geluidsproblemen komen geregeld voor. Soms is de verklaring simpel en kun je de problemen zelf aanpakken. Andere keren is een iPhone 7 geluidsprobleem heftiger van aard en zal een reparatie bij een specialist nodig zijn. In zulke gevallen kun je altijd terecht bij Fixers. Maar sommige geluidsproblemen op de iPhone 7 kun je prima zelf verhelpen. In deze blog geven we je een aantal tips. Met een beetje geluk kun je met deze tips je geluidsproblemen oplossen. Blijven de geluidsproblemen aanhouden? Laten het ons weten, zodat we je kunnen helpen om het geluidsprobleem te verhelpen.

Mijn iPhone 7 speaker doet het niet

Als je iPhone 7 speaker het niet lijkt te doen, kan het probleem in sommige gevallen te maken hebben met de audiosoftware. Je kunt software updaten door handmatig op zoek te gaan naar updates of door je iPhone 7 opnieuw op te starten. Ook een reset van je telefoon kan helpen om problemen in de software te verhelpen. In de praktijk blijkt helaas vaak dat geluidsproblemen op je iPhone 7 worden veroorzaakt door defecte hardware. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een defecte oorspeaker van de iPhone 7 of een kapotte luidspreker van de iPhone 7 Plus. In zulke gevallen zal reparatie of vervanging nodig zijn.

iPhone 7: slecht geluid vaak veroorzaakt door hardware problemen

De iPhone 7 heeft een slechte reputatie als het gaat om geluidsproblemen. Vaak wordt gedacht dat de iPhone 7 speaker het probleem is, maar vaak is dat niet zo. Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus is voorzien van een zwak gefabriceerde audio IC chip. Het is deze chip die ervoor kan zorgen dat je ringtone het niet doet, of dat je niets hoort tijdens het bellen. Mocht dit bij jouw iPhone 7 het geval zijn, dan kun je het best kiezen voor een reparatie of een vervanging van de audio IC chip.

iPhone 7 geluid probleem? Fixers lost het op

Geluidsproblemen komen bij de iPhone 7 vaker voor dan bij andere modellen. Dit komt over het algemeen door de hierboven genoemde audio IC chip. Als opnieuw opstarten, resetten of het updaten van software niet helpt, zal een reparatie of vervanging nodig zijn. Fixers voert dit voor je uit tegen scherpe tarieven. Je kunt je iPhone 7 naar ons opsturen, maar je bent ook welkom in één van onze filialen. Hier wordt het probleem vaak al binnen een half uur verholpen.