0880040900

iPhone geen geluid

Meld je reparatie aan

Als een iPhone geen geluid heeft leidt dat al snel tot een groot ongemak. Het geluid op een iPhone is belangrijk voor veel verschillende functies op het apparaat. Zoals bijvoorbeeld het luisteren van muziek, als ringtone of bij een spelletje. Het is dan ook ongelukkig als je niet je bed uit komt doordat je wekker op je iPhone geen geluid af speelt..

Dat uw iPhone geen geluid heeft kan echter verschillende dingen betekenen. Kunt u de wederpartij niet horen tijdens het telefoneren? Dan zijn is niet de speaker maar de oorluidspreker kapot. Kan de wederpartij u niet of nauwelijks horen? Dan is niet het geluid maar uw microfoon kapot. Als u eenvoudigweg geen muziek of ringtone kan horen, dan is uw interne speaker kapot. Ook als het geluid van uw iPhone het de ene keer wel en de andere keer niet doet, zit er een defect in het toestel.

Als uw iPhone geen geluid heeft lost Fixers het probleem snel weer op. Met hoogste kwaliteit onderdelen, snelle reparatie en vakkundigheid bent u bij Fixers aan het goede adres. Kies hieronder je iPhone en neem maak een afspraak bij ons in de winkel of stuur je telefoon op!

Voordat u bij ons langskomt, kunt u eerst de volgende stappen doorlopen om te kijken waar het probleem precies ligt:

  • Controleer eerst of het geluid wel aanstaat

Bij veel iPhone modellen, vind je boven de volumeknoppen een schakelaar. Deze kun je naar voren en naar achteren schuiven om het geluid van je telefoon in te schakelen. Je kunt op je scherm een melding hiervan zien, zodat je weet of deze momenteel uit of aan staat. Schakel de schakelaar om en bekijk of je probleem hiermee verholpen is. Wanneer op de schakelaar een oranje/rood streepje te zien is, staat je toestel op stil.

  • Bekijk of je iPhone op "niet storen" staat

Een Iphone heeft voor vergaderingen, meetings of andere zaken een speciale niet storen-functie. Zorg ervoor dat je deze functie hebt uitgezet. Ga hiervoor naar instellingen > niet storen.

  • Schakel Bluetooth uit

Via deze optie kun je Bluetooth uitschakelen: Instellingen > Bluetooth. Het kan namelijk zijn dat er apparaten aangesloten zijn die het geluid van je iPhone momenteel bedienen.

  • Herstart je iPhone

Soms kan het zijn dat er problemen zijn bij je mobiel die onverklaarbaar zijn. Hierdoor kan het herstarten van je iPhone wel helpen.

Onderzoek

Weet u niet precies wat er kapot is aan uw iPhone? Geen zorgen, Fixers onderzoekt voor u wat het defect is. Daarbij krijgt u vooraf altijd een heldere prijsopgaaf van de eventuele defecten.

iPhone geen geluid bij bellen

Heeft je iPhone geen geluid bij bellen? dan kan je hiervoor altijd langskomen bij één van onze Fixers winkels. Het kan zijn dat je oorluidspreker kapot is of niet functioneert op het moment dat je probeert te bellen. Hiervoor bieden wij de oplossing! Kom langs in een Fixers winkel en maak gemakkelijk een afspraak via de keuzemodule hierboven. Dus, iPhone bellen geen geluid? Neem via de website contact op met Fixers!

Je geluid iPhone doet het niet? Geen probleem. Niet alleen voor tijdens het bellen, maar ook op andere momenten kunnen we je van dienst zijn en lossen we alle geluidsproblemen van jouw iPhone op!

iPhone geen geluid bij oproep

Niet alleen als je zelf probeert te bellen, maar ook als je gebeld wordt kan het zo zijn dat je de persoon aan de andere kant van de lijn niet hoort. Dit kan verschillende redenen hebben, zowel software matig als hardware matig. Om hier goed achter te komen, laten we je telefoon graag onderzoeken in één van onze Fixers winkels.

Luidspreker iPhone werkt niet

Het kan ook zo zijn dat de luidspreker van je iPhone niet werkt. Dit heeft dan niet alleen invloed op het bellen, maar ook op alle andere functionaliteiten die je gebruikt bij je telefoon. Geen zorgen, Fixers onderzoekt voor u het defect. U krijgt vooraf altijd een heldere prijsopgaaf van de eventuele defecten, waarbij het onderzoek gratis is (met uitzondering van vochtschade). Daarnaast kunnen we iPhones ook binnen garantie repareren omdat we ASSP zijn, waarbij je je Apple garantie gewoon behoudt! Zo lossen we het probleem op dat je geen geluid hebt met je iPhone 7, iPhone 8, iPhone X of iPhone 11. Fixers kan eigenlijk alle geluidsproblemen van een iPhone oplossen en heeft de meeste onderdelen ook op voorraad liggen, waardoor we de luidspreker van je iPhone binnen no-time hebben gerepareerd. Voor een luidsprekerreparatie van je iPhone moet je dus bij Fixers zijn!

Fixers

Fixers is de specialist voor iPhone reparatie en iPad reparatie. Kwaliteit vinden wij het belangrijkste. Fixers probeert dit uit te dragen door middel van gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen, een hoge service en goede garanties. Fixers is zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 te bereiken op 073 – 737 0144, of via het .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap