iPhone geen geluid

  Als een iPhone geen geluid heeft leidt dat al snel tot een groot ongemak. Het geluid op een iPhone is belangrijk voor veel verschillende functies op het apparaat. Zoals bijvoorbeeld het luisteren van muziek, als ringtone of bij een spelletje. Het is dan ook ongelukkig als je niet je bed uit komt doordat je wekker op je iPhone geen geluid af speelt..

  Dat uw iPhone geen geluid heeft kan echter verschillende dingen betekenen. Kunt u de wederpartij niet horen tijdens het telefoneren? Dan zijn is niet de speaker maar de oorluidspreker kapot. Kan de wederpartij u niet of nauwelijks horen? Dan is niet het geluid maar uw microfoon kapot. Als u eenvoudigweg geen muziek of ringtone kan horen, dan is uw interne speaker kapot. Ook als het geluid van uw iPhone het de ene keer wel en de andere keer niet doet, zit er een defect in het toestel.

  Als uw iPhone geen geluid heeft lost Fixers het probleem snel weer op. Met hoogste kwaliteit onderdelen, snelle reparatie en vakkundigheid bent u bij Fixers aan het goede adres.

  Voordat u bij ons langskomt, kunt u eerst de volgende stappen doorlopen om te kijken waar het probleem precies ligt:

  • Controleer eerst of het geluid wel aanstaat

  Bij veel iPhone modellen, vind je boven de volumeknoppen een schakelaar. Deze kun je naar voren en naar achteren schuiven om het geluid van je telefoon in te schakelen. Je kunt op je scherm een melding hiervan zien, zodat je weet of deze momenteel uit of aan staat. Schakel de schakelaar om en bekijk of je probleem hiermee verholpen is. Wanneer op de schakelaar een oranje/rood streepje te zien is, staat je toestel op stil.

  • Bekijk of je iPhone op "niet storen" staat

  Een Iphone heeft voor vergaderingen, meetings of andere zaken een speciale niet storen-functie. Zorg ervoor dat je deze functie hebt uitgezet. Ga hiervoor naar instellingen > niet storen.

  • Schakel Bluetooth uit

  Via deze optie kun je Bluetooth uitschakelen: Instellingen > Bluetooth. Het kan namelijk zijn dat er apparaten aangesloten zijn die het geluid van je iPhone momenteel bedienen.

  • Herstart je iPhone

  Soms kan het zijn dat er problemen zijn bij je mobiel die onverklaarbaar zijn. Hierdoor kan het herstarten van je iPhone wel helpen.

  Gratis onderzoek

  Weet u niet precies wat er kapot is aan uw iPhone? Geen zorgen, Fixers onderzoekt voor u het defect is. Dit is met uitzondering van een iPhone met vochtschade altijd gratis. Daarbij krijgt u vooraf altijd een heldere prijsopgaaf van de eventuele defecten.

  Als uw iPhone geen geluid heeft kan dit om verschillende modellen van de Apple iPhone gaan. voor meer informatie.

  Fixers

  Fixers is de specialist voor iPhone reparatie en iPad reparatie. Kwaliteit vinden wij het belangrijkste. Fixers probeert dit uit te dragen door middel van gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen, een hoge service en goede garanties. Fixers is zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 te bereiken op 073 – 737 0144, of via het .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap