0880040900

iPhone geen wifi

Meld je reparatie aan

Als uw iPhone geen wifi heeft kunt u hem nog wel gebruiken maar zijn er een aantal ongemakken. Om met een iPhone snel te kunnen internetten heeft u al snel een wifi verbinding nodig. Verbinding met een wifi netwerk voorkomt ook extreem hoge data kosten buiten een internetbundel.

De wifi problemen gaan vaak gepaard met problemen met de Bluetooth verbinding. Fixers is de oplossing als uw iPhone geen wifi heeft. Kies uw iPhone voor meer informatie of lees verder voor acties in de software die uw iPhone mogelijk alweer van wifi kunnen voorzien.

Software oplossingen

Als uw iPhone geen wifi heeft betekent dit niet altijd dat de iPhone kapot is. Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen en mogelijk je probleem oplossen. Ten eerste kunt u proberen om de iPhone te herstellen door middel van een snelle reset, houdt de home- en aan/uit knop minimaal tien seconden tegelijkertijd in tot het scherm zwart wordt. De iPhone start opnieuw op en mogelijk werkt de Wi-Fi weer. Als dit niet werkt kun je proberen om de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen:

  • Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Herstel netwerkinstellingen

Als de snelle reset en het herstellen van de netwerkinstellingen niet werken kun je altijd proberen om een harde reset op je iPhone uit te voeren. Denk er wel aan om vooraf een , zodat je geen bestanden als foto’s, contacten en andere gegevens verliest. De harde reset gaat als volgt:

  • Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Wis alle inhoud en instellingen

Na het resetten kun je de eerder gemaakte om daarna te proberen of er nu wel wifi is. Als je op dit moment nog steeds geen Wi-Fi verbinding hebt, is hoogstwaarschijnlijk de Wi-Fi antenne van de iPhone kapot. Het toestel heeft hierdoor een reparatie nodig.

Wifi knop grijs?

Als u de wifi niet meer aan/uit kunt zetten bij instellingen en deze knop grijs kleurt (greyed out), dit defect kunnen wij verhelpen. De wifichip in het moederbord is defect en vanaf € 29,-* kunnen wij dit voor u repareren.

Fixers

Fixers heeft jarenlange ervaring in het repareren van iPhone, iPad en iPod. Bij Fixers kun je er voor kiezen om , gebruik te maken van de of het toestel . Als je langs komt is je toestel vaak dezelfde dag al weer gerepareerd! Bij de ophaalservice en zelf opsturen stuurt Fixers het toestel zo snel mogelijk na ontvangst al weer terug.

*De prijs van de reparatie hangt af van het type toestel

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap