0880040900

Vastloper na Sierra MacOS update

Meld je reparatie aan

Je mac geeft aan dat er een nieuwe update is, Kicken! Want nieuw speelgoed is altijd leuk, toch? Na het lezen van de nieuwste specificaties van de Sierra update besluit je om je systeem te updaten met Sierra MacOS. Maar dan gebeurt er iets waarop je totaal niet gerekend hebt. In plaats van dat je trouwe Mac je de allernieuwste features laat zien loopt je systeem continu vast. De Apple helpdesk is onbereikbaar.. en nu?

Even geduld alsjeblieft…

Geduld?.. je kan wachten totdat je een ons weegt maar je Mac blijft toch écht hangen op een wit scherm na de update naar Sierra MacOS. Waarschijnlijk is het besturingsysteem van jouw Mac tijdens het updaten vastgelopen op een systeemfout. Deze fout kan diverse oorzaken hebben, zo kan het zijn dat er softwarematig een storing is of dat de update is vastgelopen op een hardwarematig probleem. De hardwarematige problemen komen vaak pas naar voren na het installeren van een nieuwe update.

Softwarematige problemen met Sierra MacOS

Ja, het kan zo zijn dat je Mac niet doorstart doordat er iets mis is gegaan tijdens het updaten naar Sierra. Het kan zijn dat er iets fout is gegaan met het downloaden van de nieuwe updates of dat bepaalde updates niet goed zijn geïnstalleerd. Je kunt in dit geval het beste jouw Mac volledig opnieuw installeren. Kun je dit niet zelf? Laat je dan begeleiden door een van onze specialisten.

Hardwarematige problemen door Sierra MacOS

“Dus de update heeft mijn Mac kapot gemaakt?”.. Nee, dat is een beetje kort door de bocht. Waarschijnlijk is je Mac al een tijdje onstabiel en komen deze problemen pas naar voren na het updaten van het besturingsysteem. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de harddisk of het intern geheugen in jouw Mac al een tijd defect is. Je weet nu meteen waarom je Mac de laatste tijd zo traag was! Met dit soort problemen kun je je het beste langskomen bij onze specialisten. Die weten hoe ze je Mac weer uit de lappenmand krijgen.

En je Mac is weer up-to-date!

Wat er ook aan de hand is, wij helpen je altijd graag verder om je geliefde Mac weer in top conditie te brengen. Je kunt ons altijd bellen voor advies of een chat starten via onze website. We zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00.

Mac aanmelden

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs