0880040900

Vastloper na Sierra MacOS update

Meld je reparatie aanJe mac geeft aan dat er een nieuwe update is, Kicken! Want nieuw speelgoed is altijd leuk, toch? Na het lezen van de nieuwste specificaties van de Sierra update besluit je om je systeem te updaten met Sierra MacOS. Maar dan gebeurt er iets waarop je totaal niet gerekend hebt. In plaats van dat je trouwe Mac je de allernieuwste features laat zien loopt je systeem continu vast. De Apple helpdesk is onbereikbaar.. en nu?

Even geduld alsjeblieft…

Geduld?.. je kan wachten totdat je een ons weegt maar je Mac blijft toch écht hangen op een wit scherm na de update naar Sierra MacOS. Waarschijnlijk is het besturingsysteem van jouw Mac tijdens het updaten vastgelopen op een systeemfout. Deze fout kan diverse oorzaken hebben, zo kan het zijn dat er softwarematig een storing is of dat de update is vastgelopen op een hardwarematig probleem. De hardwarematige problemen komen vaak pas naar voren na het installeren van een nieuwe update.

Softwarematige problemen met Sierra MacOS

Ja, het kan zo zijn dat je Mac niet doorstart doordat er iets mis is gegaan tijdens het updaten naar Sierra. Het kan zijn dat er iets fout is gegaan met het downloaden van de nieuwe updates of dat bepaalde updates niet goed zijn geïnstalleerd. Je kunt in dit geval het beste jouw Mac volledig opnieuw installeren. Kun je dit niet zelf? Laat je dan begeleiden door een van onze specialisten.

Hardwarematige problemen door Sierra MacOS

“Dus de update heeft mijn Mac kapot gemaakt?”.. Nee, dat is een beetje kort door de bocht. Waarschijnlijk is je Mac al een tijdje onstabiel en komen deze problemen pas naar voren na het updaten van het besturingsysteem. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de harddisk of het intern geheugen in jouw Mac al een tijd defect is. Je weet nu meteen waarom je Mac de laatste tijd zo traag was! Met dit soort problemen kun je je het beste langskomen bij onze specialisten. Die weten hoe ze je Mac weer uit de lappenmand krijgen.

En je Mac is weer up-to-date!

Wat er ook aan de hand is, wij helpen je altijd graag verder om je geliefde Mac weer in top conditie te brengen. Je kunt ons altijd bellen voor advies of een chat starten via onze website. We zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00.

Mac aanmelden

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs