0880040900

MacBook moederbord reparatie

Meld je reparatie aan

Je MacBook moederbord vervangen is een goede optie als het moederbord slecht functioneert of het helemaal niet meer doet. Vaak wordt aangeraden om maar meteen een nieuwe laptop te kopen. Een nieuwe laptop is een flinke investering, terwijl een MacBook moederbord reparatie prima mogelijk is. Niet alleen kun je zelf een moederbord vervangen, maar vaak is het alleen een onderdeel van het moederbord dat niet meer goed functioneert. Je kunt ook alleen dit onderdeel vervangen, waarna je weer beschikt over een goed functionerend moederbord. Je MacBook moederbord vervangen is dus niet altijd nodig. Mocht een Apple moederbord reparatie toch nodig zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

MacBook moederbord vervangen: hoe herken je de problemen?

Op een aantal manieren kun je herkennen dat je laptop problemen heeft met het moederbord. Ten eerste leiden problemen aan het moederbord vaak tot strepen op het scherm. Het beeld is van een algeheel slecht niveau en kan bijzonder blokkerig overkomen. Soms lijkt het wel alsof het beeld zichzelf niet ververst. In de slechtste gevallen heb je helemaal geen beeld meer en krijg je het beeld ook niet meer aan. In dat geval is een reparatie of vervanging nodig. Mocht je zelf veel verstand hebben van de onderdelen van laptops, dan kun je het probleem zelf onderzoeken.

MacBook moederbord reparatie: een onderdeel vervangen

Technisch is het mogelijk dat je zelf een onderdeel van het moederbord vervangt. Let hierbij wel op dat dit specialistisch werk is. Mocht je veel ervaring hebben met het fixen van onderdelen van computers en laptops, dan kun je het proberen. Heb je deze ervaring niet, dan kun je het beste deze klus overlaten aan onze Fixers experts. Als er iets mankeert aan je moederbord, bekijken we altijd of het gehele moederbord vervangen moet worden of dat er alleen een onderdeel is dat gerepareerd of vervangen moet worden. Zo besparen we voor jou op de kosten.

Wanneer is een nieuw moederbord voor je MacBook Pro nodig?

Naast de standaard MacBook laptops kun je ook bij ons terecht als het moederbord van je MacBook Pro of MacBook Air voor problemen zorgt. Wij gaan meteen aan de slag met het stellen van een diagnose, waarna we de oorzaak aanpakken. In sommige gevallen blijkt dat het repareren van het moederbord niet meer mogelijk is. Dit is vaak het geval als de schade is ontstaan door een heftige val of door vochtschade. Wij zorgen ervoor dat je laptop weer over een goed werkend moederbord beschikt. Bovendien kun je schade aan het moederbord van je laptop in meerdere gevallen verhalen bij je verzekeraar.

MacBook moederbord vervangen of repareren bij Fixers

Via de Fixers configurator kun je contact opnemen met onze Fixers experts. Voor problemen aan het moederbord moet de laptop grondig bekeken worden. Dit kan via één van onze winkels, maar het is tevens een optie om je laptop gratis naar ons op te sturen. Wij onderzoeken het apparaat grondig en stellen een diagnose, waarna wij je een prijsindicatie sturen. Aan jou de keuze of je het moederbord laat repareren of laat vervangen, of dat je er toch voor kiest om een nieuwe laptop te kopen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs