0880040900

MacBook moederbord reparatie

Meld je reparatie aan

Je MacBook moederbord vervangen is een goede optie als het moederbord slecht functioneert of het helemaal niet meer doet. Vaak wordt aangeraden om maar meteen een nieuwe laptop te kopen. Een nieuwe laptop is een flinke investering, terwijl een MacBook moederbord reparatie prima mogelijk is. Niet alleen kun je zelf een moederbord vervangen, maar vaak is het alleen een onderdeel van het moederbord dat niet meer goed functioneert. Je kunt ook alleen dit onderdeel vervangen, waarna je weer beschikt over een goed functionerend moederbord. Je MacBook moederbord vervangen is dus niet altijd nodig. Mocht een Apple moederbord reparatie toch nodig zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

MacBook moederbord vervangen: hoe herken je de problemen?

Op een aantal manieren kun je herkennen dat je laptop problemen heeft met het moederbord. Ten eerste leiden problemen aan het moederbord vaak tot strepen op het scherm. Het beeld is van een algeheel slecht niveau en kan bijzonder blokkerig overkomen. Soms lijkt het wel alsof het beeld zichzelf niet ververst. In de slechtste gevallen heb je helemaal geen beeld meer en krijg je het beeld ook niet meer aan. In dat geval is een reparatie of vervanging nodig. Mocht je zelf veel verstand hebben van de onderdelen van laptops, dan kun je het probleem zelf onderzoeken.

MacBook moederbord reparatie: een onderdeel vervangen

Technisch is het mogelijk dat je zelf een onderdeel van het moederbord vervangt. Let hierbij wel op dat dit specialistisch werk is. Mocht je veel ervaring hebben met het fixen van onderdelen van computers en laptops, dan kun je het proberen. Heb je deze ervaring niet, dan kun je het beste deze klus overlaten aan onze Fixers experts. Als er iets mankeert aan je moederbord, bekijken we altijd of het gehele moederbord vervangen moet worden of dat er alleen een onderdeel is dat gerepareerd of vervangen moet worden. Zo besparen we voor jou op de kosten.

Wanneer is een nieuw moederbord voor je MacBook Pro nodig?

Naast de standaard MacBook laptops kun je ook bij ons terecht als het moederbord van je MacBook Pro of MacBook Air voor problemen zorgt. Wij gaan meteen aan de slag met het stellen van een diagnose, waarna we de oorzaak aanpakken. In sommige gevallen blijkt dat het repareren van het moederbord niet meer mogelijk is. Dit is vaak het geval als de schade is ontstaan door een heftige val of door vochtschade. Wij zorgen ervoor dat je laptop weer over een goed werkend moederbord beschikt. Bovendien kun je schade aan het moederbord van je laptop in meerdere gevallen verhalen bij je verzekeraar.

MacBook moederbord vervangen of repareren bij Fixers

Via de Fixers configurator kun je contact opnemen met onze Fixers experts. Voor problemen aan het moederbord moet de laptop grondig bekeken worden. Dit kan via één van onze winkels, maar het is tevens een optie om je laptop gratis naar ons op te sturen. Wij onderzoeken het apparaat grondig en stellen een diagnose, waarna wij je een prijsindicatie sturen. Aan jou de keuze of je het moederbord laat repareren of laat vervangen, of dat je er toch voor kiest om een nieuwe laptop te kopen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs