0880040900

MacBook Pro Batterij vervangen

Meld je reparatie aan

Het kan van groot belang zijn dat je jouw MacBook Pro 15 inch batterij laat vervangen bij ons. Een tijd geleden kwam aan het licht dat de accu van de MacBook Pro 15 inch in een select aantal gevallen sneller dan gemiddeld oververhit kan raken. Dit zorgt er voor dat je laptop zichzelf vaker uitschakelt, maar niet alleen dat. In het meest extreme geval kunnen deze onveilige batterijen er zelfs voor zorgen dat je laptop een brandveiligheidsrisico is. Daarom vond er een MacBook Pro Battery Recall plaats. Bij dit vervangingsprogramma werd de batterij van je MacBook Pro vervangen. Ook een MacBook Pro Retina 15 inch batterij vervangen behoorde tot de mogelijkheden. Bang dat je de boot gemist hebt? Bij Fixers kun je nog steeds jouw MacBook Pro 15 inch batterij laten vervangen.

Wanneer moet je jouw MacBook Pro 15 inch batterij laten vervangen?

Gelukkig is het niet bij alle MacBook Pro 15 inch varianten zo dat ze een brandveiligheidsrisico vormen. Dit geldt alleen voor varianten die tussen september 2015 en februari 2017 zijn verkocht en waarvan de accu’s in de tussentijd niet zijn vervangen. Aan de hand van je serienummer kunnen we meteen zien of je MacBook accu vervangen moet worden of niet. Ook van de MacBook Pro Retina 15 inch kan de batterij vervangen worden. Deze variant behoort tot dezelfde serie en is ook rond deze periode uitgekomen.

Het is ook mogelijk dat je MacBook Pro 15 inch na deze periode is uitgebracht. In dat geval kun je natuurlijk ook bij ons terecht om de accu van je MacBook Pro te laten vervangen. Er is een aantal indicatoren dat je accu aan vervanging toe is. Je ontkomt er niet aan dat de accu van je laptop op een gegeven moment slechter wordt. Dit merk je voornamelijk als de batterij van je MacBook steeds sneller leeg raakt. De periodes dat je laptop van de netstroom kan zijn worden steeds korter. Als dit een probleem voor je wordt, kun je het beste de batterij van je MacBook Pro laten vervangen door ons.

Hoe werkt de MacBook Pro Recall?

Het is mogelijk dat jouw laptop in aanmerking komt voor het vervangingsprogramma van Apple. Wij checken dit altijd vooraf. Komt jouw laptop hiervoor in aanmerking, dan controleren we het apparaat grondig waarna we het doorsturen naar Apple voor de reparatie. Je accu zal kosteloos vervangen worden door hen. Zijn er andere zaken die je wilt dat Apple of wij voor je repareren, dan kun je dit vooraf aangeven. Logischerwijs is dit niet gratis.

Laat jouw MacBook Pro 15 inch batterij vervangen door ons

Ook als jouw MacBook Pro niet in aanmerking komt voor dit programma, kun je bij ons terecht om je MacBook Pro 15 inch accu te laten vervangen. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider met repair technicians die door Apple zijn gecertificeerd. Niet alleen kun je jouw toestellen gratis naar ons opsturen, maar wij repareren ze daarnaast tegen scherpe prijzen. Reparaties meld je eenvoudig en snel via onze website aan.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores