0880040900

Samsung Slimme NetwerkWissel wel zo slim?

Meld je reparatie aan

Nadat duidelijk werd wat het doel was van Apple WiFi assistentie is Fixers op onderzoek uitgegaan of er ook een soort WiFi assistentie was van Samsung.
Wat bleek is dat de WiFi assistentie van Apple voor meer datagebruik kan zorgen wat er toe kan leiden dat een telefoonrekening hoog werd. De oorzaak van een eventuele hoge telefoonrekening is in het artikel ‘‘ beschreven. Blijkbaar heeft Samsung een soortgelijke functie, namelijk de Slimme netwerkwissel.

Meld hier je reparatie aan

Wat is Samsung Slimme netwerkwissel?

Samsung Slimme netwerkwissel zorgt er voor dat jij optimaal gebruik kan maken van het internet. Valt de verbinding van jouw WiFi even weg? Dan zorgt Slimme netwerkwissel er voor dat het WiFi signaal wordt overgenomen door het mobiel netwerk zoals 3G/4G. Deze optie is standaard aanwezig op de nieuwe Samsung toestellen. Vaak is deze optie ook automatisch ingeschakeld, echter blijkt dat Slimme netwerkwissel niet optimaal werkt. Zo blijkt dat de verbinding regelmatig kan haperen waardoor je alsnog niet optimaal gebruik kan maken van internet.

Slimme netwerkwissel hapert, hoe zet ik het uit?

Samsung Slimme netwerkwissel is eenvoudig in en uit te schakelen. Volg het Slimme netwerkwissel stappenplan:

  1. Open instellingen
  2. Kies tabblad ‘Verbindingen’
  3. Kies ‘Wi-Fi’
  4. Schakel de optie ‘Slimme netwerkwissel’ uit.

Stap 1 – Open instellingen en kies WiFi

Stap 2 – Schakel Slimme netwerkwissel uit

Wel of niet slim?

Heb jij een abonnement waar onbeperkt internetten in zit? Dan hoef jij je gelukkig niet druk te maken om een hoge telefoonrekening mocht je telefoon meer aanspraak maken op mobiel internet. Hou anders goed jouw telefoon rekening in de gaten! Wanneer je denkt met een WiFi signaal verbonden te zijn terwijl jouw telefoon automatisch wisselt kan dit MB’s van jouw dataverbruik pakken.Daarnaast kan haperingen er voor zorgen dat het internetten niet optimaal is. Wil je niet dat het netwerk automatisch kan wisselen? Zet dan jouw dataverbruik uit.

Help, ik heb Samsung schade!

Last van Samsung schade, denk aan een kapot scherm, kapotte batterij, kapotte oorluidspreker poort of een ander defect? Fixers lost graag jouw defect op met een . Met de snelle en vakkundige service is uw telefoon snel gerepareerd. Samsung reparaties worden uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen uitgevoerd. Daarnaast krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie. Kom langs bij een van onze Fixers servicepunten en laat uw telefoon snel repareren! Vragen? Neem contact met ons op via of via de LiveChat (rechtsonder).

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs