0880040900

Telefoon in het water gevallen: tips bij waterschade

Meld je reparatie aan

De batterij van je iPhone loopt leeg zonder gebruik: wat doe je nu? De batterij is namelijk een essentieel onderdeel van je telefoon. Hier denk je waarschijnlijk niet vaak over na als je batterij gewoon werkt. Maar als een batterij niet goed functioneert, wordt het belang hiervan onderstreept. Je moet vaker opladen en je kunt minder goed gebruikmaken van je smartphone. Problemen met de batterij komen geregeld voor. Wat doe je als de batterij van je iPhone leegloopt zonder gebruik? We geven je in deze blog een aantal handige tips. Blijft de batterij van je iPhone snel leeglopen, dan kan je altijd terecht bij Fixers.

Meld hier je reparatie aan

De batterij van mijn iPhone loopt snel leeg zonder gebruik

De batterij van je iPhone loopt leeg zonder gebruik, dat is bijzonder vervelend. Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kan ondernemen om dit probleem zelf te verhelpen. Allereerst kan je de maximale capaciteit van je iPhone controleren. Zo zie je meteen of jouw batterij vervangen moet worden of niet. Je controleert de batterij door naar Instellingen te gaan, waarna je Batterij kiest. Vervolgens selecteer je Batterijconditie en hierna kies je voor Maximum Capaciteit. Hoe lager de capaciteit is, hoe sneller je batterij leeg raakt. Dit kan verklaren waarom je batterij snel leeg is.

Mijn iPhone loopt leeg zonder gebruik: hoe pak ik dit aan?

Er zijn verschillende verklaringen waarom de batterij van een iPhone sneller leeg raakt dan voorheen. Sommige oorzaken kan je niet zelf herstellen, zoals bijvoorbeeld een batterij die versleten is. Ook is het mogelijk dat één van je apps ervoor zorgt dat de batterij van je telefoon sneller leegloopt. Je kan dit zelf controleren door eerst naar Instellingen te gaan en vervolgens Batterij te selecteren. Je ziet meteen of er apps zijn die meer stroom verbruiken dan gemiddeld. Als je deze app niet hoeft te gebruiken, sluit je de applicatie af of verwijder je de app van je telefoon.

Gaat de batterij van een iPhone snel leeg zonder gebruik in de winter?

Misschien is het je wel eens opgevallen dat de accu van je telefoon tijdens de koudere dagen van het jaar minder lang meegaat. De kou kan een oorzaak zijn voor het sneller leeg lopen van je iPhone. Berg je telefoon goed op als je tijdens de winter naar buiten gaat, zodat je zeker weet dat dit niet de oorzaak is.

De levensduur van je batterij verlengen

Het probleem geheel verhelpen is niet altijd een optie. Wel kan je stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de accu minder snel leeg loopt. Zo kan je bijvoorbeeld de energie-spaarstand inschakelen. Hiervoor ga je naar Instellingen, vervolgens selecteer je Batterij en schakel je hier de energiebesparende modus in. Mocht je voor langere tijd niet je iPhone gebruiken, dan kan je de vliegtuigmodus inschakelen om energie te besparen. Daarnaast kan je de helderheid van je scherm lager zetten.

De batterij van je iPhone loopt leeg zonder gebruik? Fixers helpt je

Hierboven staan een aantal stappen beschreven die je kunnen helpen om de levensduur van de batterij van je iPhone te verlengen. Helaas werken deze mogelijke oplossingen niet altijd. Waarschijnlijk is er in zulke gevallen sprake van slijtage aan de batterij, of is er schade ontstaan aan dit onderdeel van je telefoon (bijvoorbeeld na een val). Bij Fixers kan je terecht met jouw defecte iPhone. In één van onze winkels kunnen we je telefoon vaak al binnen een half uur repareren. Wat je probleem ook is, wij helpen je tegen een goede prijs.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs