0880040900

Toetsenbord van MacBook werkt niet meer..

Meld je reparatie aan

Vroeg of laat gaat het een keer gebeuren, na al die duizenden uren werken achter je MacBook beginnen een paar toetsen een beetje moeilijk te doen. In het begin kun je er nog wel mee leven want tja, dan duw ik maar iets harder, maar op een gegeven moment helpt dat ook niet meer en doet de toets helemaal niks meer. Uiteraard gaat het dan ook gelijk om een van de meest voorkomende letters waardoor je zinnen er ongeveer zo uit komen te zien : “Vervelend zeg, zo’n toetsenbord dat niet meer werkt!”.

Ergens vraag je je af hoe dat nou kan gebeuren bij zo’n dure MacBook, want eerlijk is eerlijk, ze zijn niet goedkoop. Het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel, het mechanisme onder de toetsen is ontworpen om ongeveer 5 miljoen toets aanslagen mee te gaan. Dit lijkt heel veel maar voor de klinkers in ons alfabet gaat dat heel hard natuurlijk. Zo hebben we al 52 keer de ‘o’ gebruikt in dit stukje tekst en maar liefst 137 keer de letter ‘e’! Op een gegeven moment is het dan ook gewoon op.

Maar zoveel gebruik ik mijn MacBook écht niet!

Uiteraard kan het ook zijn dat je toetsenbord er door een andere oorzaak mee stopt, vaak gaat het dan om vochtschade. Als je een vloeistof over je MacBook heen gooit komt dat als eerste op het toetsenbord terecht, hier ontstaat dan vaak een kleine kortsluiting, of een plakkerige bende als het cola o.i.d. gaat, waardoor het toetsenbord er ook mee ophoudt.

Goed, wat moet ik nu doen?

Gelukkig zijn de toetsenborden van MacBooks prima te vervangen, zo kun je dus weer een nieuw toetsenbord in je MacBook laten plaatsen zodat je weer een aantal jaar vooruit kunt. Deze reparatie is wel echt een precisie werkje want alle onderdelen in de MacBook moeten eruit, inclusief het moederbord.

Mocht je dus problemen hebben met je toetsenbord, aarzel dan niet om hulp te zoeken van een specialist. Zij kunnen je goed verder helpen met het herstellen van jouw MacBook.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores