Toetsenbord van MacBook werkt niet meer..

  Vroeg of laat gaat het een keer gebeuren, na al die duizenden uren werken achter je MacBook beginnen een paar toetsen een beetje moeilijk te doen. In het begin kun je er nog wel mee leven want tja, dan duw ik maar iets harder, maar op een gegeven moment helpt dat ook niet meer en doet de toets helemaal niks meer. Uiteraard gaat het dan ook gelijk om een van de meest voorkomende letters.

  Ergens vraag je je af hoe dat nou kan gebeuren bij zo’n dure MacBook, want eerlijk is eerlijk, ze zijn niet goedkoop. Het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel, het mechanisme onder de toetsen is ontworpen om ongeveer 5 miljoen toets aanslagen mee te gaan. Dit lijkt heel veel maar voor de klinkers in ons alfabet gaat dat heel hard natuurlijk.

  Maar zoveel gebruik ik mijn MacBook écht niet!

  Uiteraard kan het ook zijn dat je toetsenbord er door een andere oorzaak mee stopt, vaak gaat het dan om vochtschade. Als je een vloeistof over je MacBook heen gooit komt dat als eerste op het toetsenbord terecht, hier ontstaat dan vaak een kleine kortsluiting, of een plakkerige bende als het cola o.i.d. gaat, waardoor het toetsenbord er ook mee ophoudt.

  Goed, wat moet ik nu doen?

  Gelukkig zijn de toetsenborden van MacBooks prima te vervangen, zo kun je dus weer een nieuw toetsenbord in je MacBook laten plaatsen zodat je weer een aantal jaar vooruit kunt. Deze reparatie is wel echt een precisie werkje want alle onderdelen in de MacBook moeten eruit, inclusief het moederbord.

  Mocht je dus problemen hebben met je toetsenbord, aarzel dan niet om hulp te zoeken van een specialist. Zij kunnen je goed verder helpen met het herstellen van jouw MacBook.

  MacBook aanmelden voor reparatie

  Meld hier je reparatie aan

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap