0880040900

WiFi Problemen op de Samsung? Lees de tips om het te verhelpen

Meld je reparatie aan

Wifi problemen op je Samsung telefoon: de beste tips

Wifi problemen op je Samsung telefoon zijn bijzonder vervelend. Het goede nieuws is dat je vaak deze problemen zelf kunt oplossen. Soms heb je geen Wifi verbinding op je telefoon. Het kan ook zijn dat je helemaal geen netwerk hebt op je Samsung apparaat. Daarnaast kan het zijn dat je wel Wifi maar geen internet op een Android toestel hebt. Elk probleem heeft zijn eigen oplossing. Soms moet je Wifi opnieuw instellen op je Samsung mobiel, andere keren zit het probleem hem in de router. Hieronder vertellen we je wat de beste oplossing is voor iedere situatie. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd terecht bij Fixers. Wij onderzoeken het probleem en kunnen je reparatie binnen 30 minuten voor je uitvoeren.

Meld hier je reparatie aan

Wifi problemen oplossen op Samsung apparaten

Diverse oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan Wifi problemen op je Samsung toestel. Ook kan het meerdere modellen overkomen. De Wifi werkt niet op je Samsung A5 of je hebt geen internet op je Samsung S9. Het probleem hoeft niet per se te liggen aan je toestel. Het kan ook zijn dat het Wifi netwerk waar je op zit problemen geeft. Een mogelijke oplossing is om verbinding te maken met ander Wifi netwerk waar je ook bekend mee bent, mocht dit een optie zijn.

Je kunt ook de Wifi verbinding vernieuwen. Hiervoor ga je naar Instellingen, waarna je Verbindingen en vervolgens Wifi selecteert. Daarna klik je op het icoontje dat lijkt op een tandwiel. Selecteer de Vergeten button. Nu moet je opnieuw verbinding maken met het Wifi netwerk. Let hierbij op dat je waarschijnlijk het wachtwoord opnieuw zult moeten invullen.

Wifi valt steeds weg op Samsung telefoon

Soms kan het probleem via je telefoon opgelost worden, maar dat is niet altijd het geval. Als er sprake is van een slechte verbinding in plaats van helemaal geen verbinding, zit het probleem hem vaak in de router. Bij een onstabiele verbinding kan het zijn dat je te ver weg van de modem zit. Daarnaast kun je proberen om de router te resetten. Koppel het geheel voor 10 tot 20 seconden los en sluit de router dan weer aan op het stroom. Deze oplossing werkt verrassend vaak, hoe simpel het ook lijkt.

Wifi verbonden maar geen internet Android

Stel dat de Wifi verbinding goed is maar dat je alsnog geen internet hebt. Ten eerste kun je proberen om je Samsung telefoon uit- en aan te zetten. Daarnaast is het resetten van de netwerk instellingen een mogelijke oplossing. Soms kan een update of nieuwe app ervoor zorgen dat de netwerkinstellingen aangepast worden. Een reset kan de problemen verhelpen. Het bijwerken van apps, het controleren van je telefoon op malafide apps en het legen van de systeemcache kunnen tevens Wifi problemen op je Samsung toestel verhelpen.

Geen Wifi netwerk Samsung

Hierboven heb je kunnen lezen welke stappen je zelf kunt ondernemen als je geen Wifi verbinding op je telefoon hebt. Helaas blijken deze stappen niet altijd de oplossing te zijn. Soms is een reparatie nodig om de oorzaak van je Wifi problemen aan te pakken. In dat geval kun je altijd terecht bij Fixers. Wij onderzoeken en repareren het probleem razendsnel, voor een goede prijs.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs