0880040900

Computer reparatie Abbenes

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Abbenes

Uw computer is toe aan computer reparatie Abbenes. Erg vervelend, maar gelukkig hoeft u niet lang zonder computer te zitten. Met onze 24 uurs service voeren wij vandaag nog uw computer reparatie in Abbenes uit. Onze computer monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van laptops en computers. Breng uw computer nu langs bij ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze medewerkers.

Kies uw Computer Reparatie:
laptop reparatie Abbessescomputer reparatie Abbenespc reparatie Abbenes

Computer reparatie Abbenes

Bij Fixers staat snelheid van de reparatie van uw computer centraal. Computer reparaties worden bij ons binnen 24 uur uitgevoerd. Als u uw computer langs brengt bij ons servicepunt zullen de problemen worden besproken met een van onze medewerkers. Binnen 2 uur ontvangt u een telefonische diagnose waarin de kosten voor de reparatie van uw computer worden besproken. Pas na uw akkoord wordt er gestart met de reparatie van uw computer.

Computerwinkel Abbenes

Ook in de regio Abbenes hebben wij een computerwinkel aanwezig. Vanuit Abbenes is deze prima aan te rijden. U bent ongeveer 10 minuten onderweg. Daarna helpt een van onze medewerkers u graag verder bij de reparatie van uw computer. U kunt zonder afspraak bij ons langs komen. Kom dus voor computer reparatie Abbenes naar Fixers.

Adres:
Haverstraat 39
2153GB Nieuw-Vennep

Openingstijden Servicepunt
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap