0880040900

Computer reparatie Abbenes

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Abbenes

Uw computer is toe aan computer reparatie Abbenes. Erg vervelend, maar gelukkig hoeft u niet lang zonder computer te zitten. Met onze 24 uurs service voeren wij vandaag nog uw computer reparatie in Abbenes uit. Onze computer monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van laptops en computers. Breng uw computer nu langs bij ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze medewerkers.

Kies uw Computer Reparatie:
laptop reparatie Abbessescomputer reparatie Abbenespc reparatie Abbenes

Computer reparatie Abbenes

Bij Fixers staat snelheid van de reparatie van uw computer centraal. Computer reparaties worden bij ons binnen 24 uur uitgevoerd. Als u uw computer langs brengt bij ons servicepunt zullen de problemen worden besproken met een van onze medewerkers. Binnen 2 uur ontvangt u een telefonische diagnose waarin de kosten voor de reparatie van uw computer worden besproken. Pas na uw akkoord wordt er gestart met de reparatie van uw computer.

Computerwinkel Abbenes

Ook in de regio Abbenes hebben wij een computerwinkel aanwezig. Vanuit Abbenes is deze prima aan te rijden. U bent ongeveer 10 minuten onderweg. Daarna helpt een van onze medewerkers u graag verder bij de reparatie van uw computer. U kunt zonder afspraak bij ons langs komen. Kom dus voor computer reparatie Abbenes naar Fixers.

Adres:
Haverstraat 39
2153GB Nieuw-Vennep

Openingstijden Servicepunt
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1216 reviews op trustpilot
Sanne van der Poel
4 maart 2021
Geweldige service van Fixers!

Geweldige service van Fixers! De ophaalservice was geweldig en bood mij mogelijkheden om geholpen te worden (ik heb geen auto). Het was snelle service, super netjes en zeer blij met het eindresultaat. Ik ben erg voorzichtig met mijn Apple apparatuur dus vond het wel spannend maar uiteindelijk erg blij met de keuze on voor Fixers te kiezen!! - Sanne

Nick Preusterink
4 maart 2021
Goede service en ze houden je op de hoogte

Goede service, snel opgelost. En ze houden je op de hoogte van de status van je product. Perfect.

John Cenas
3 maart 2021
Snelle service

Snelle service, top!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap