0880040900

Computer reparatie Alphen aan den Rijn - Kom nu langs

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Alphen aan den Rijn

Als uw Computer of Laptop defect is, dan is dat al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat uw computer reparatie Alphen aan den Rijn snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Breng uw computer reparatie zonder afspraak langs bij ons servicepunt of meldt deze aan voor een gratis verzending. Wij proberen u altijd zo goed en snel mogelijk verder te helpen!


  • Laptop

  • Computer

  • Smartphone

  • Tablet

  • Apple

Wij vinden het erg belangrijk dat u snel geholpen bent. Daarom zorgen wij ervoor dat uw Computer reparatie Alphen aan den Rijn altijd zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Wij hebben daarom bijna alle onderdelen voor uw laptop of computer op voorraad. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 6 maanden uitgebreide garantie op uw computer reparatie.

Laptop reparatie Alphen aan den Rijn

Nadat u uw laptop of computer reparatie Alphen aan den Rijn heeft langs gebracht bij ons servicepunt wordt er begonnen met het maken van een diagnose van uw computer. Deze ontvangt u telefonisch van een van onze medewerkers. Tijdens dit telefoongesprek worden ook de kosten van de computer reparatie besproken. Gaat u akkoord? Dan beginnen wij direct met de reparatie van uw computer of laptop.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap