0880040900

Computer reparatie Alphen aan den Rijn - Kom nu langs

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Alphen aan den Rijn

Als uw Computer of Laptop defect is, dan is dat al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat uw computer reparatie Alphen aan den Rijn snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Breng uw computer reparatie zonder afspraak langs bij ons servicepunt of meldt deze aan voor een gratis verzending. Wij proberen u altijd zo goed en snel mogelijk verder te helpen!


  • Laptop

  • Computer

  • Smartphone

  • Tablet

  • Apple

Wij vinden het erg belangrijk dat u snel geholpen bent. Daarom zorgen wij ervoor dat uw Computer reparatie Alphen aan den Rijn altijd zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Wij hebben daarom bijna alle onderdelen voor uw laptop of computer op voorraad. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 6 maanden uitgebreide garantie op uw computer reparatie.

Laptop reparatie Alphen aan den Rijn

Nadat u uw laptop of computer reparatie Alphen aan den Rijn heeft langs gebracht bij ons servicepunt wordt er begonnen met het maken van een diagnose van uw computer. Deze ontvangt u telefonisch van een van onze medewerkers. Tijdens dit telefoongesprek worden ook de kosten van de computer reparatie besproken. Gaat u akkoord? Dan beginnen wij direct met de reparatie van uw computer of laptop.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores