0880040900

Computer reparatie Alphen aan den Rijn - Kom nu langs

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Alphen aan den Rijn

Als uw Computer of Laptop defect is, dan is dat al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat uw computer reparatie Alphen aan den Rijn snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Breng uw computer reparatie zonder afspraak langs bij ons servicepunt of meldt deze aan voor een gratis verzending. Wij proberen u altijd zo goed en snel mogelijk verder te helpen!


  • Laptop

  • Computer

  • Smartphone

  • Tablet

  • Apple

Wij vinden het erg belangrijk dat u snel geholpen bent. Daarom zorgen wij ervoor dat uw Computer reparatie Alphen aan den Rijn altijd zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Wij hebben daarom bijna alle onderdelen voor uw laptop of computer op voorraad. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 6 maanden uitgebreide garantie op uw computer reparatie.

Laptop reparatie Alphen aan den Rijn

Nadat u uw laptop of computer reparatie Alphen aan den Rijn heeft langs gebracht bij ons servicepunt wordt er begonnen met het maken van een diagnose van uw computer. Deze ontvangt u telefonisch van een van onze medewerkers. Tijdens dit telefoongesprek worden ook de kosten van de computer reparatie besproken. Gaat u akkoord? Dan beginnen wij direct met de reparatie van uw computer of laptop.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap