0880040900

Computer reparatie Alphen aan den Rijn - Kom nu langs

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Alphen aan den Rijn

Als uw Computer of Laptop defect is, dan is dat al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat uw computer reparatie Alphen aan den Rijn snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Breng uw computer reparatie zonder afspraak langs bij ons servicepunt of meldt deze aan voor een gratis verzending. Wij proberen u altijd zo goed en snel mogelijk verder te helpen!


  • Laptop

  • Computer

  • Smartphone

  • Tablet

  • Apple

Wij vinden het erg belangrijk dat u snel geholpen bent. Daarom zorgen wij ervoor dat uw Computer reparatie Alphen aan den Rijn altijd zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Wij hebben daarom bijna alle onderdelen voor uw laptop of computer op voorraad. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 6 maanden uitgebreide garantie op uw computer reparatie.

Laptop reparatie Alphen aan den Rijn

Nadat u uw laptop of computer reparatie Alphen aan den Rijn heeft langs gebracht bij ons servicepunt wordt er begonnen met het maken van een diagnose van uw computer. Deze ontvangt u telefonisch van een van onze medewerkers. Tijdens dit telefoongesprek worden ook de kosten van de computer reparatie besproken. Gaat u akkoord? Dan beginnen wij direct met de reparatie van uw computer of laptop.

Kies het juiste type device

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1410 reviews op trustpilot
Anoush Saadat
24 januari 2022
Very professional service and results

Very professional service and results

Sangeeta
21 januari 2022
Super snel en goed geholpen

Super snel en goed geholpen. Vriendelijk en goede uitleg gekregen van het probleem. Hoe het in het vervolg te voorkomen. 👍🏽

Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap