0880040900

Computer reparatie Amersfoort - Fixers

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Amersfoort

Zoekt u een vakkundig bedrijf om uw Computer reparatie Amersfoort uit te laten voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u vaak al binnen 24 uur weer aan de slag kunt met uw computer of laptop. Daarnaast ontvangt u op uw computer reparatie Amersfoort maar liefst 6 maanden uitgebreide garantie en service. Wel zo eerlijk toch?

Computer reparatie Amersfoort

Fixers.nl staat voor snelheid. Wij zorgen er voor dat uw Computer reparatie Amersfoort zo snel mogelijk achter de rug is. Daarom voeren wij de reparatie aan uw computer of laptop vaak dezelfde dag al uit! Zodra uw laptop binnen is gekomen zorgen wij ervoor dat u telefonisch op de hoogte wordt gebracht. Na ontvangst van uw computer of laptop zorgen wij ervoor dat u vaak al binnen 2 uur een prijsopgave van ons krijgt. Pas na uw akkoord beginnen wij met de reparatie van uw computer of laptop. Zo weet u altijd van de voren waar u aan toe bent en staat u nooit voor onverwachte kosten.

Stuur je reparatie gratis op!

Heeft u geen tijd om langs te komen of is ons servicepunt net iets te ver weg? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw computer reparatie Amersfoort gratis en verzekerd op te sturen. Vul online het aanmeldformulier in en u ontvangt automatisch een PostNL verzendetiket. Hiermee kunt u uw reparatie versturen vanaf ieder PostNL servicepunt in heel Nederland! Uiteraard gebeuren al deze verzendingen via Fixers.nl verzekerd! Als u verder nog vragen heeft dan helpen wij u natuurlijk graag verder! U kunt ons bereiken op 088 004 0900 of via het contactformulier in aan de onderzijde van de website.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap