0880040900

Computer reparatie Amstelveen

Meld je reparatie aan

Uw computer geeft een foutmelding of start opeens niet meer op, erg vervelend want u wilt natuurlijk snel weer aan het werk. Geen nood! Wij voeren iedere computer reparatie in Amstelveen uit binnen 24 uur. Kom langs bij ons servicepunt of maak een afspraak met een computerhulp aan huis!

Meld hier je reparatie aan

Verschillende Computer reparaties in Amstelveen

Bij Fixers Amstelveen weten we hoe belangrijk uw computer is. Daarom voeren we alle reparaties altijd dezelfde dag uit. Breng uw computer voor reparatie daarom naar ons servicepunt. U wordt daar direct geholpen door een van onze medewerkers. U kunt waarschijnlijk vanavond alweer over een goed werkende computer beschikken.

Het kan zijn dat uw beeldscherm niet meer werkt, of dat u last heeft van een zeer trage PC. Daarnaast kunt u te maken hebben met een virus op uw laptop of heeft u andere problemen met uw PC. Wij zorgen ervoor dat we een goede analyse uitvoeren en uw computer weer in goede staat repareren. Zo kunt u de levensduur van uw computer met nog jaren verlengen dankzij de goede computer reparatie van onze Fixers repair specialisten!

Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkel, wat voorheen een SmartphoneRepair store was:

Locatie Amstelveen

Adres: Binnenhof 43, 1181ZH Amstelveen

Toon op de kaart

Computerwinkel Amstelveen

Uiteraard hebben wij in de regio Amstelveen ook een computerwinkel beschikbaar. Deze bevindt zich in het centrum van Amstelveen. Daarna helpt een van onze medewerkers u graag verder bij de reparatie van uw computer. U kunt zonder afspraak bij ons langs komen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap