0880040900

Computer reparatie Arnhem - Fixers

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Arnhem

Op zoek naar een snel en vakkundig bedrijf voor uw Computer reparatie Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op een kwalitatieve en snelle Computer reparatie Arnhem. Speciaal hier voor zorgt Fixers.nl dat wij bijna alle onderdelen op voorraad hebben. U heeft standaard 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Meld nu uw Computer reparatie Arnhem aan en u ontvangt direct uw PostNL verzendetiket!

Computer reparatie Arnhem

Onze erkende monteurs doen er alles aan om uw Computer reparatie Arnhem zo snel mogelijk te repareren, maar wel kwalitatief hoogstaand natuurlijk! Wij kunnen trouwens ook uw MacBook, iMac, of andere Apple apparaten repareren! Dankzij ons centrale magazijn waar meer dan 1.000.000 onderdelen in opgeslagen liggen kunnen wij gelijk aan de slag! Heeft u uw Computer reparatie Arnhem opgestuurd? Dan ontvangt u, 2 uur na aankomst, bericht over de reparatie. Gaat u akkoord met de kosten? Dan zetten wij de reparatie voort en staat de Computer reparatie Arnhem binnen 48 uur weer gerepareerd bij u thuis.

Fixers.nl Opstuurproces

Geen tijd om langs te komen? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u! U kunt gebruik maken van ons opstuurproces. Hiermee kunt u uw Computer reparatie Arnhem aanmelden voor een gratis en verzekerde zending naar ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Zodra uw Computer reparatie Arnhem bij ons is aangekomen wordt u snel uur op de hoogte gesteld. Wilt u nog verdere informatie over de reparaties? Bel dan 088 004 0900!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1200 reviews op trustpilot
Ellen
22 februari 2021
De telefoon van mijn dochter was stuk…

De telefoon van mijn dochter was stuk en kon niet gemaakt doordat zoek mijn IPhone aanstond. Na best wat keren gebeld te hebben met de Apple Store en fixers is het gelukkig uiteindelijk gelukt 😀. Daarna was de telefoon snel klaar en heb ik weer een blije dochter

Roy Bergwijn
21 februari 2021
Goede service en betrouwbaarheid,

Goede service en betrouwbaarheid,

Olga Wesselingh
21 februari 2021
Perfecte service en mijn telefoon weer als nieuw!

Het beeldscherm van mijn iPhone 11 was stuk. Contact gezocht met Apple maar de dame aan de telefoon had duidelijk geen zin om mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor kwam ik bij fixers in Amstelveen terecht. Aan de telefoon werden al mijn vragen beantwoord en ik hoefde geen afspraak te maken. Mijn telefoon is binnen een paar uur gerepareerd. ik kreeg hulp met het maken van een complete back up.ik werd op de hoogte gehouden via mail. Makkelijk dichtbij parkeren. En mijn telefoon is echt als nieuw! Top service! De reparatie was een week geleden, het kost een smak geld maar het was het waard!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap