0880040900

Computer reparatie Assen - Fixers

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Assen

Heeft u computer problemen of kunt u niet fatsoenlijk aan het werk omdat er honderden virussen zich op uw computer bevinden? Kom dan naar Fixers.nl! Onze erkende technische dienst zorgt ervoor dat al uw computer problemen uit handen worden genomen. Dankzij onze flexibele leveranciers hebben wij meer dan 1.000.000 onderdelen voor u op voorraad. Dit omdat wij uw computer reparatie Assen binnen 24 uur willen verhelpen! U heeft hierna zelfs nog 3 maanden garantie op uw Computer reparatie Assen. Wilt u toch liever een van onze monteurs spreken voordat u langskomt? Bel dan snel 088 004 0900!


  • Laptop

  • Computer

  • Smartphone

  • Tablet

  • Apple

Computer reparatie Assen

Ook voor de reparatie van uw laptop zit u bij ons helemaal goed. Wij repareren uw gebroken LCD scherm en vervangen o.a. de harde schijf van uw laptop! En dit ook nog eens binnen 24 uur! Voor een Computer reparatie Assen komt u naar Fixers.nl

Computer reparatie Assen

Wanneer u langs komt bij ons servicepunt helpen onze medewerkers u direct verder! U kunt zonder afspraak 6 dagen per week terecht op ons servicepunt. Geen tijd om langs te komen? Dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van ons online opstuurproces. Hierbij ontvangt u van een van onze medewerkers een PostNL verzendetiket waarmee u de computer reparatie Assen gratis en verzekerd kunt verzenden. Meer informatie over uw computer reparatie Assen? Bekijk dan de “Over Fixers” pagina.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap