0880040900

Computer reparatie Boskoop

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Boskoop

U woont is boskoop en zoekt naar computer reparatie Boskoop. Daarvoor bent u bij Fixers.nl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw Computer reparatie Boskoop zo snel mogelijk wordt gerepareerd tegen een scherp tarief en met 6 maanden volledige garantie. U kunt altijd zonder afspraak terecht bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of u kiest voor een gratis verzending van uw computer reparatie.

Snelheid is een speerpunt bij Fixers. Daarom zorgen we er voor dat praktisch alle computer reparaties zijn uitgevoerd binnen 24 uur. Wanneer u langs komt met uw computer reparatie Boskoop nemen wij uitgebreid de tijd om de problemen met u door te nemen. Binnen 2 uur ontvangt u een telefonische diagnose waar de kosten voor de reparatie van uw computer worden besproken. Pas na uw akkoord wordt er gestart met de reparatie van uw computer.

Laptop reparatie Boskoop

Uiteraard kunt u ook terecht met uw MacBook of laptop reparatie Boskoop voor een snelle reparatie. U kunt zonder afspraak terecht op ons servicepunt in Nieuw-Vennep of u kiest ervoor om uw reparatie online aan te melden voor een gratis verzending. Zodra uw computer reparatie bij ons binnen is wordt er begonnen met het maken van een uitgebreide diagnose. Deze wordt telefonisch met u besproken tezamen met de prijsopgave. Pas na uw akkoord wordt er begonnen met uw computer reparatie Boskoop.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap