0880040900

Computer reparatie Den Haag

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Den Haag

Is uw harde schijf defect? Maakt uw computer kortsluiting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren technische dienst zorgt ervoor dat al uw computer problemen uit handen worden genomen! Dankzij onze flexibele leveranciers hebben wij een centraal magazijn met een voorraad van in totaal meer dan 1.000.000 onderdelen. Dit omdat wij uw computer reparatie Den Haag graag zo snel mogelijk verhelpen! U heeft hierna zelfs nog 3 maanden garantie en service. Wilt u toch liever een van onze technici spreken voordat u langskomt? Bel dan snel 088 004 0900!

Computer reparatie Den Haag

Ook voor de reparatie van uw Laptop of MacBook bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren alle soorten computers en laptops vaak al binnen 24 uur. Door onze uitgebreide voorraad van onderdelen kunnen wij eenvoudig en snel uw computer reparatie Den Haag uitvoeren. En dat tegen een scherp tarief én vaak al binnen 24 uur! Heeft u nog vragen over de reparatie van uw computer of ons reparatie proces? Bel dan met onze monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder met uw computer reparatie Den Haag.

Computer reparatie Den Haag

Ons servicepunt in de regio van Den Haag is heel centraal gelegen! Het servicepunt ligt vlak langs de A4 én de A44 en is dus snel aan te rijden! Zodra u aan komt bij ons servicepunt helpen onze medewerkers u direct verder! U kunt zonder afspraak 6 dagen per week terecht op ons servicepunt. Geen tijd om langs te komen? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van ons online opstuur proces. Hierbij ontvangt u van onze medewerkers een PostNL verzendetiket waarmee u de computer reparatie Den Haag gratis en verzekerd kunt verzenden. Meer informatie over uw computer reparatie Den Haag? Bel dan met één van onze monteurs via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap