0880040900

Computer reparatie Ede helpt u verder!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Ede

Fixers helpt u snel verder met uw reparatie. Wij verzorgen uw computer reparatie Ede namelijk vaak al binnen 48 uur! En dat voor een zeer scherp tarief! U kunt uw computer reparatie Ede aanmelden via de knop bovenaan de website waarna wij uw aanmelding in behandeling nemen. Na deze aanmelding ontvangt u van ons per email een PostNL verzendetiket waarmee u uw reparatie gratis en verzekerd kunt verzenden bij een postkantoor bij u in de buurt!

Computer reparatie Ede

Bij Fixers krijgt u een snelle, kwalitief hoogstaande en betaalbare reparatie! Deze service is in combinatie met 3 maanden garantie uniek in onze branche! Mede hierdoor kunnen wij ons onderscheiden van concurrenten! Al onze monteurs zijn zeer ervaren en bekwaam voor de reparaties aan uw laptop of computer. Uiteraard kunt u ook met uw Apple MacBook of iMac bij ons terecht. Benieuwd naar de kosten voor een reparatie? Wij hebben voor u een uitgebreid overzicht gemaakt van de meest voorkomende laptop of computer reparaties.

Laptop reparatie Ede

Uiteraard helpen wij u ook verder met een snelle laptop reparatie Ede. Bij aankomst van uw laptop zal een monteur alle beschreven klachten onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek wordt een diagnose gesteld. Deze diagnose en bijbehorende prijsopgave zullen diezelfde dag nog telefonisch met u besproken worden. Pas wanneer u akkoord geeft voor de reparatie zetten wij deze in gang.

Apple reparatie in Ede

Ook met een Apple reparatie Ede helpt Fixers u graag verder! Wij hebben enkele zeer ervaren Apple monteurs zodat u zeker weet dat uw MacBook of iMac zorgvuldig behandeld wordt. Stuurt u uw MacBook voor reparatie op naar Fixers, dan wordt u binnen 2 uur geïnformeerd over de diagnose. Ook de kosten voor de reparatie van uw MacBook worden dan besproken. Nadat u akkoord heeft gegeven gaan onze monteurs direct aan de slag met uw reparatie. Voor al deze reparaties kunt u de “Reparatie Aanmelden”-knop gebruiken bovenaan de website!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap