0880040900

Computer reparatie Ede helpt u verder!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Ede

Fixers helpt u snel verder met uw reparatie. Wij verzorgen uw computer reparatie Ede namelijk vaak al binnen 48 uur! En dat voor een zeer scherp tarief! U kunt uw computer reparatie Ede aanmelden via de knop bovenaan de website waarna wij uw aanmelding in behandeling nemen. Na deze aanmelding ontvangt u van ons per email een PostNL verzendetiket waarmee u uw reparatie gratis en verzekerd kunt verzenden bij een postkantoor bij u in de buurt!

Computer reparatie Ede

Bij Fixers krijgt u een snelle, kwalitief hoogstaande en betaalbare reparatie! Deze service is in combinatie met 3 maanden garantie uniek in onze branche! Mede hierdoor kunnen wij ons onderscheiden van concurrenten! Al onze monteurs zijn zeer ervaren en bekwaam voor de reparaties aan uw laptop of computer. Uiteraard kunt u ook met uw Apple MacBook of iMac bij ons terecht. Benieuwd naar de kosten voor een reparatie? Wij hebben voor u een uitgebreid overzicht gemaakt van de meest voorkomende laptop of computer reparaties.

Laptop reparatie Ede

Uiteraard helpen wij u ook verder met een snelle laptop reparatie Ede. Bij aankomst van uw laptop zal een monteur alle beschreven klachten onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek wordt een diagnose gesteld. Deze diagnose en bijbehorende prijsopgave zullen diezelfde dag nog telefonisch met u besproken worden. Pas wanneer u akkoord geeft voor de reparatie zetten wij deze in gang.

Apple reparatie in Ede

Ook met een Apple reparatie Ede helpt Fixers u graag verder! Wij hebben enkele zeer ervaren Apple monteurs zodat u zeker weet dat uw MacBook of iMac zorgvuldig behandeld wordt. Stuurt u uw MacBook voor reparatie op naar Fixers, dan wordt u binnen 2 uur geïnformeerd over de diagnose. Ook de kosten voor de reparatie van uw MacBook worden dan besproken. Nadat u akkoord heeft gegeven gaan onze monteurs direct aan de slag met uw reparatie. Voor al deze reparaties kunt u de “Reparatie Aanmelden”-knop gebruiken bovenaan de website!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores