0880040900

Computer reparatie Eindhoven - Vertrouwd en snel!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Eindhoven

Wij van Fixers helpen JE graag direct verder. Wij verzorgen Jouw computer reparatie Eindhoven met goede en snelle service! En dat voor een zeer scherp tarief! Je kan jouw computer reparatie Eindhoven aanmelden via de knop bovenaan de website waarna wij jouw aanmelding in behandeling nemen. Vervolgens krijg je van ons per email een PostNL verzendetiket waarmee je jouw reparatie verzekerd kunt verzenden vanaf elk PostNL servicepunt in Nederland!

Computer reparatie Eindhoven

Kies je voor Fixers dan kies je voor snelheid, kwaliteit en 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie! Deze service is uniek in onze branche waardoor wij ons onderscheiden van onze concurrenten! Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparaties aan jouw laptop of computer. Natuurlijk kan je ook met jouw Apple MacBook of iMac bij ons terecht. Nieuwsgierig naar de kosten voor een reparatie? Wij hebben voor je een uitgebreid overzicht gemaakt van de meest voorkomende laptop of computer reparaties.

Laptop reparatie Eindhoven

Je kan bij ons natuurlijk ook terecht voor een snelle laptop reparatie Eindhoven. Bij aankomst van jouw laptop zal een monteur alle klachten uitgebreid onderzoeken. Aan de hand hiervan maakt de monteur vervolgens een diagnose. Deze diagnose en bijbehorende prijsopgave zullen diezelfde dag nog telefonisch met je besproken worden. Pas wanneer je akkoord gaat beginnen wij met jouw reparatie.

Apple reparatie in Eindhoven

Ook bij jouw Apple reparatie Eindhoven helpt Fixers je verder! Wij werken met ervaren Apple monteurs zodat je zeker weet dat jouw MacBook of iMac in goede handen is. Stuur je jouw MacBook voor reparatie op naar Fixers, dan wordt je binnen 2 uur gebeld met de uitslag van het onderzoek. Ook de kosten voor de reparatie van jouw MacBook worden dan besproken. Na jouw akkoord gaan wij gelijk aan de slag met je reparatie. Voor al deze reparaties kan je de “Reparatie Aanmelden”-knop gebruiken bovenaan de website!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores