0880040900

Computer reparatie Eindhoven - Vertrouwd en snel!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Eindhoven

Wij van Fixers helpen u graag direct verder. Wij verzorgen uw computer reparatie Eindhoven met goede en snelle service! En dat voor een zeer scherp tarief! U kunt uw computer reparatie Eindhoven aanmelden via de knop bovenaan de website waarna wij uw aanmelding in behandeling nemen. Vervolgens krijgt u van ons per email een PostNL verzendetiket waarmee u uw reparatie gratis en verzekerd kunt verzenden vanaf elk PostNL servicepunt in Nederland!

Computer reparatie Eindhoven

Kiest u voor Fixers dan kiest u voor een snelheid, kwaliteit en 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie! Deze service is uniek in onze branche waardoor wij ons onderscheiden van onze concurrenten! Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparaties aan uw laptop of computer. Natuurlijk kunt u ook met uw Apple MacBook of iMac bij ons terecht. Nieuwsgierig naar de kosten voor een reparatie? Wij hebben voor u een uitgebreid overzicht gemaakt van de meest voorkomende laptop of computer reparaties.

Laptop reparatie Eindhoven

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een snelle laptop reparatie Eindhoven. Bij aankomst van uw laptop zal een monteur alle klachten uitgebreid onderzoeken. Aan de hand hiervan maakt de monteur vervolgens een diagnose. Deze diagnose en bijbehorende prijsopgave zullen diezelfde dag nog telefonisch met u besproken worden. Pas wanneer u akkoord gaat beginnen wij met uw reparatie.

Apple reparatie in Eindhoven

Ook bij uw Apple reparatie Eindhoven helpt Fixers u verder! Wij werken met ervaren Apple monteurs zodat u zeker weet dat uw MacBook of iMac in goede handen is. Stuurt u uw MacBook voor reparatie op naar Fixers, dan wordt u binnen 2 uur gebeld met de uitslag van het onderzoek. Ook de kosten voor de reparatie van uw MacBook worden dan besproken. Na uw akkoord gaan wij gelijk aan de slag met uw reparatie. Voor al deze reparaties kunt u de “Reparatie Aanmelden”-knop gebruiken bovenaan de website!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap