0880040900

Computer reparatie Hillegom

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Hillegom

Voor uw computer reparatie Hillegom komt u naar Fixers. Wij staan direct voor u klaar bij de reparatie van uw computer of laptop. Wij repareren uw computer namelijk binnen 24 uur! U kunt altijd zonder afspraak langs komen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Onze monteurs staan hier 6 dagen per week voor u klaar! Heeft u nog vragen? Bel dan met: 088 004 0900

Of het nu gaat om een oude computer of de meest moderne uitvoering met windows 8. Wij zorgen voor een snelle computer reparatie Hillegom. Ook voor uw Apple apparatuur kunt u voor reparatie bij ons terecht. Onze specialisten zijn ook thuis op het gebied van hardware reparatie van Apple apparaten. Heeft u vragen over de reparatie in Hillegom? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Laptop reparatie Hillegom

Vanuit Hillegom is onze computerwinkel goed aan te rijden. U bent ongeveer 8 minuten onderweg. Breng u uw computer langs voor reparatie bij onze computerwinkel Hillegom en u wordt direct geholpen door een monteur. Deze bespreekt met u de klachten en u ontvangt binnen 2 uur een diagnose en en kostenomschrijving. Pas na uw akkoord wordt er begonnen met de reparatie van uw computer.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores