0880040900

Computer reparatie Hilversum

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Hilversum

Barst in het scherm? Slome computer? Dan gok ik dat u op de juiste website bent beland! Wij zorgen voor een vlugge, zorgvuldige reparatie. Die ook zéér scherp geprijsd is. Dat is waarschijnlijk wat u zoekt. Breng uw computer reparatie Hilversum nu snel langs of stuur uw computer op en u krijgt van onze medewerkers een PostNL Verzend etiket waarmee u de zending gratis en verzekerd op kunt sturen naar ons service-punt daar helpen onze gecertificeerde medewerkers u met uw computer reparatie Hilversum

Computer reparatie Hilversum

Wij van Fixers vinden dat de snelheid van uw computer reparatie Hilversum erg belangrijk is. Wij snappen namelijk dat uw computer erg onmisbaar is en u snel weer aan het werk kan. Daarom zorgen wij dat wij alle onderdelen voor uw computer op voorraad hebben zodat wij u snel op weg kunnen helpen. U kunt er zelf voor kiezen om de laptop gratis en verzekerd op te sturen of de computer reparatie langs te brengen bij ons service-punt in Nieuw-Vennep. Wij zorgen er dan voor dat uw reparatie binnen 24uur wordt voltooid. Zodat u zonder problemen aan het werk kunt.

Laptop reparatie Hilversum

Natuurlijk bent u ook welkom met uw Computer reparatie Hilversum bij Fixers.nl. Wij hebben binnen 24 uur beschikking tot meer dan ongeveer een miljoen laptop onderdelen en daar zit die van u vast en zeker bij! U kunt zonder afspraak bij ons langs komen voor uw computer reparatie Hilversum. Heeft u toch nog vragen over uw computer reparatie Hilversum, of gewoon een algemene vraag? Neem dan even contact op via: 088 004 0900

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap