0880040900

Computer reparatie Hilversum

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Hilversum

Barst in het scherm? Slome computer? Dan gok ik dat u op de juiste website bent beland! Wij zorgen voor een vlugge, zorgvuldige reparatie. Die ook zéér scherp geprijsd is. Dat is waarschijnlijk wat u zoekt. Breng uw computer reparatie Hilversum nu snel langs of stuur uw computer op en u krijgt van onze medewerkers een PostNL Verzend etiket waarmee u de zending gratis en verzekerd op kunt sturen naar ons service-punt daar helpen onze gecertificeerde medewerkers u met uw computer reparatie Hilversum

Computer reparatie Hilversum

Wij van Fixers vinden dat de snelheid van uw computer reparatie Hilversum erg belangrijk is. Wij snappen namelijk dat uw computer erg onmisbaar is en u snel weer aan het werk kan. Daarom zorgen wij dat wij alle onderdelen voor uw computer op voorraad hebben zodat wij u snel op weg kunnen helpen. U kunt er zelf voor kiezen om de laptop gratis en verzekerd op te sturen of de computer reparatie langs te brengen bij ons service-punt in Nieuw-Vennep. Wij zorgen er dan voor dat uw reparatie binnen 24uur wordt voltooid. Zodat u zonder problemen aan het werk kunt.

Laptop reparatie Hilversum

Natuurlijk bent u ook welkom met uw Computer reparatie Hilversum bij Fixers.nl. Wij hebben binnen 24 uur beschikking tot meer dan ongeveer een miljoen laptop onderdelen en daar zit die van u vast en zeker bij! U kunt zonder afspraak bij ons langs komen voor uw computer reparatie Hilversum. Heeft u toch nog vragen over uw computer reparatie Hilversum, of gewoon een algemene vraag? Neem dan even contact op via: 088 004 0900

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap