0880040900

Computer reparatie Ijmuiden - Wij repareren uw computer

Meld je reparatie aan

Computer reparatie IJmuiden

Computer reparatie IJmuiden? Dan komt u toch naar Fixers! Wij regelen uw computer reparatie Ijmuiden binnen 24 uur en tegen een scherp tarief. Wij zijn altijd bij u in de buurt voor uw computer reparatie IJmuiden. U kunt uw computer langs brengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of uw reparatie online aanmelden via ons reparatieformulier voor verzending.

Als u uw computer reparatie IJmuiden langs brengt bij ons servicepunt dan wordt u direct geholpen door een van onze monteurs die met u de computerproblemen bespreekt. Na inname van uw computer reparatie IJmuiden maakt de monteur een uitgebreide diagnose die telefonisch met u wordt besproken. Na uw akkoord beginnen we direct met uw computer reparatie. Deze wordt vaak al binnen 24 uur voltooid.

Laptop reparatie IJmuiden

Is het scherm van uw laptop stuk is uw laptop erg traag of start uw laptop helemaal niet meer op? Ook dan kunt u natuurlijk terecht bij Fixers voor uw laptop reparatie IJmuiden. U kunt zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt waar u direct geholpen wordt. Wilt u eerst een monteur spreken? Neem dan contact op via: 088 004 0900

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap