0880040900

Computer reparatie Katwijk - Met 3 maanden garantie!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Katwijk

Een computer reparatie Katwijk, dan komt u naar Fixers.nl! Uw computer geeft opeens een blauw scherm en start niet meer op. Of is de computer soms getroffen door een vervelend virus waardoor de windows installatie is aangetast en de software op de computer niet lekker meer draait? Geen nood, wij zorgen voor computer reparatie Katwijk. Kom voor uw computer reparatie Katwijk naar ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze medewerkers.

Computer reparatie Katwijk

Nadat uw computer reparatie Katwijk is ingenomen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep wordt er begonnen met het maken van een uitgebreide diagnose aan het apparaat. Deze diagnose zal telefonisch met u worden besproken voordat we beginnen aan uw computer reparatie Katwijk. Pas nadat u akkoord bent met de kosten voor de reparatie zullen wij beginnen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

Laptop reparatie Katwijk

Of het nu gaat om repareren van een computer of om een laptop reparatie Katwijk. U kunt bij ons terecht met uw Notebook of Apple MacBook. Wij hebben meer dan een miljoen onderdelen op voorraad en kunnen hierover binnen 24 uur beschikken. Hierdoor kunnen we vaak uw laptop of computer al binnen 24 uur repareren. Heeft u toch nog vragen over de reparatie van uw computer of laptop? Bel dan met een van onze monteurs via: 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap