0880040900

Computer reparatie Katwijk - Met 3 maanden garantie!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Katwijk

Een computer reparatie Katwijk, dan komt u naar Fixers.nl! Uw computer geeft opeens een blauw scherm en start niet meer op. Of is de computer soms getroffen door een vervelend virus waardoor de windows installatie is aangetast en de software op de computer niet lekker meer draait? Geen nood, wij zorgen voor computer reparatie Katwijk. Kom voor uw computer reparatie Katwijk naar ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze medewerkers.

Computer reparatie Katwijk

Nadat uw computer reparatie Katwijk is ingenomen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep wordt er begonnen met het maken van een uitgebreide diagnose aan het apparaat. Deze diagnose zal telefonisch met u worden besproken voordat we beginnen aan uw computer reparatie Katwijk. Pas nadat u akkoord bent met de kosten voor de reparatie zullen wij beginnen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

Laptop reparatie Katwijk

Of het nu gaat om repareren van een computer of om een laptop reparatie Katwijk. U kunt bij ons terecht met uw Notebook of Apple MacBook. Wij hebben meer dan een miljoen onderdelen op voorraad en kunnen hierover binnen 24 uur beschikken. Hierdoor kunnen we vaak uw laptop of computer al binnen 24 uur repareren. Heeft u toch nog vragen over de reparatie van uw computer of laptop? Bel dan met een van onze monteurs via: 088 004 0900.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores