0880040900
Fixers ingang

Leiden

Haarlemmerstraat 239, 2312DR Leiden
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Computer reparatie Leiden

Voor een snelle computer reparatie in Leiden kies je natuurlijk voor de diensten van Fixers! Wij staan al jaren bekend om onze snelle en vertrouwelijke computer reparatie service. Wij zorgen ervoor dat jouw computer reparatie in Leiden vaak al binnen 1-3 werkdagen (en ook op zaterdag!) is voltooid! Kom met je laptop of computer langs bij onze Store of meld je reparatie aan voor een gratis verzending. Heb je toch nog vragen over jouw computer reparatie of wil je gewoon met een monteur spreken? Neem dan contact op via 088 004 0900 of stuur ons een e-mail via info@fixers.nl.

Breng jouw computer langs bij onze Store in Leiden en word direct geholpen door een van onze monteurs. De monteur bespreekt samen met jou de klachten en problemen die je ondervindt met het gebruik van jouw computer. Na inname van je computer in Leiden zal er een diagnose worden gemaakt. Deze diagnose wordt dezelfde werkdag telefonisch met jou besproken. Na goedkeuring zal er direct begonnen worden met de reparatie van jouw computer of laptop. En omdat wij met vaste prijzen werken weet je altijd precies waar je aan toe bent!

Computer reparatie Leiden

Ook voor jouw laptop reparatie leiden kun je terecht bij Fixers. Wij repareren alle merken laptops binnen 1-3 werkdagen! Of het nu gaat om het vervangen van de harddisk, het repareren of het vervangen van het scherm of het uitbreiden van het interne geheugen, onze monteurs staan overal voor klaar!

Meer in Leiden:

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores