0880040900

Computer reparatie Leiden

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Leiden

Voor een snelle computer reparatie in Leiden kies je natuurlijk voor de diensten van Fixers! Wij staan al jaren bekend om onze snelle en vertrouwelijke computer reparatie service. Wij zorgen ervoor dat jouw computer reparatie in Leiden vaak al binnen 1-3 werkdagen (en ook op zaterdag!) is voltooid! Kom met je laptop of computer langs bij onze Store of meld je reparatie aan voor een gratis verzending. Heb je toch nog vragen over jouw computer reparatie of wil je gewoon met een monteur spreken? Neem dan contact op via 088 004 0900 of stuur ons een e-mail via info@fixers.nl.

Breng jouw computer langs bij onze Store in Leiden en word direct geholpen door een van onze monteurs. De monteur bespreekt samen met jou de klachten en problemen die je ondervindt met het gebruik van jouw computer. Na inname van je computer in Leiden zal er een diagnose worden gemaakt. Deze diagnose wordt dezelfde werkdag telefonisch met jou besproken. Na goedkeuring zal er direct begonnen worden met de reparatie van jouw computer of laptop. En omdat wij met vaste prijzen werken weet je altijd precies waar je aan toe bent!

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Computer reparatie Leiden

Ook voor jouw laptop reparatie leiden kun je terecht bij Fixers. Wij repareren alle merken laptops binnen 1-3 werkdagen! Of het nu gaat om het vervangen van de harddisk, het repareren of het vervangen van het scherm of het uitbreiden van het interne geheugen, onze monteurs staan overal voor klaar!

Meer in Leiden:

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap