0880040900

Computer reparatie Limmen - Binnen 24 uur reparatie!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Limmen

Uw computer reparatie Limmen tegen een scherp tarief en binnen 24 uur? Fixers is de enigste is zijn branche die dit voor elkaar krijgt! Breng uw computer reparatie Limmen daarom langs bij Fixers.nl of stuur deze gratis op door uw reparatie aan te melden via ons reparatieformulier! Daarom kiest u bij computer reparatie Limmen voor Fixers.nl.

Kies uw apparaat voor meer informatie :
laptop reparatie Hoofddorpcomputer reparatie Hoofddorpoverige
Omdat een computer reparatie Limmen snel en praktisch moet gebeuren hebben we ervoor gezorgd dat u uw reparatie GRATIS kunt versturen. Meld uw computer reparatie Limmen aan via het reparatieformulier op onze website en u ontvangt binnen een uur een PostNL sticker waarmee u uw pakket gratis en verzekerd kunt versturen. Zodra uw computer reparatie Limmen bij ons binnen is gekomen ontvangt u hiervan een bericht.

Laptop reparatie Limmen

Nadat uw laptop reparatie Limmen bij ons binnen is gekomen ontvangt u een diagnose en een prijsopgave door middel van telefonisch contact. Nadat u akkoord heeft gegeven op deze prijsopgave beginnen wij direct met de reparatie van uw computer of laptop. Deze reparatie wordt vaak binnen 24 uur voltooid. Heeft u toch nog vragen of wilt u gewoon met een van onze monteurs spreken? Neem dan contact op via: 088 004 0900

Adres:
Fixers.nl
Haverstraat 39
2153GB Nieuw-Vennep

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap