0880040900

Computer reparatie Lisse - Binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Lisse

Als uw computer niet meer opstart dan helpen wij u graag verder! Breng uw Computer reparatie Lisse naar het servicepunt van Fixers.nl! Wij zorgen er voor dat uw computer reparatie snel en voordelig wordt gerepareerd. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Kies uw Computer Reparatie Lisse:
laptop reparatie Hoofddorpcomputer reparatie Hoofddorpoverige
Snelle service; dat is waar het om draait bij Fixers.nl. Wij zorgen dat uw computer reparatie Lisse zo snel mogelijk wordt uitgevoerd tegen een scherp tarief. Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad en kunnen hierdoor uw computer vaak binnen 24 uur al repareren. Heeft u nog vragen over uw computer reparatie Lisse of wilt u met een monteur spreken? Bel dan met: 088 004 0900

Laptop reparatie Lisse

Ook voor uw laptop reparatie Lisse kunt u terecht bij ons. Wij repareren ieder merk laptop en hebben binnen 24 uur beschikking over meer dan een miljoen laptop onderdelen. U kunt terecht bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Het is ongeveer 5 minuten rijden vanaf het centrum van Lisse.

Adres:
Fixers.nl
Haverstraat 39
2153GB Nieuw-Vennep

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap