0880040900

Computer reparatie Lisse - Binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Lisse

Als uw computer niet meer opstart dan helpen wij u graag verder! Breng uw Computer reparatie Lisse naar het servicepunt van Fixers.nl! Wij zorgen er voor dat uw computer reparatie snel en voordelig wordt gerepareerd. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Kies uw Computer Reparatie Lisse:
laptop reparatie Hoofddorpcomputer reparatie Hoofddorpoverige
Snelle service; dat is waar het om draait bij Fixers.nl. Wij zorgen dat uw computer reparatie Lisse zo snel mogelijk wordt uitgevoerd tegen een scherp tarief. Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad en kunnen hierdoor uw computer vaak binnen 24 uur al repareren. Heeft u nog vragen over uw computer reparatie Lisse of wilt u met een monteur spreken? Bel dan met: 088 004 0900

Laptop reparatie Lisse

Ook voor uw laptop reparatie Lisse kunt u terecht bij ons. Wij repareren ieder merk laptop en hebben binnen 24 uur beschikking over meer dan een miljoen laptop onderdelen. U kunt terecht bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Het is ongeveer 5 minuten rijden vanaf het centrum van Lisse.

Adres:
Fixers.nl
Haverstraat 39
2153GB Nieuw-Vennep

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1216 reviews op trustpilot
Sanne van der Poel
4 maart 2021
Geweldige service van Fixers!

Geweldige service van Fixers! De ophaalservice was geweldig en bood mij mogelijkheden om geholpen te worden (ik heb geen auto). Het was snelle service, super netjes en zeer blij met het eindresultaat. Ik ben erg voorzichtig met mijn Apple apparatuur dus vond het wel spannend maar uiteindelijk erg blij met de keuze on voor Fixers te kiezen!! - Sanne

Nick Preusterink
4 maart 2021
Goede service en ze houden je op de hoogte

Goede service, snel opgelost. En ze houden je op de hoogte van de status van je product. Perfect.

John Cenas
3 maart 2021
Snelle service

Snelle service, top!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap