0880040900

Computer reparatie Nieuwegein

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Nieuwegein

Heeft uw computer opeens een rare melding of valt uw computer opeens uit? Dan bent u toe aan een computer reparatie Nieuwegein. Wij zorgen ervoor dat uw laptop of computer snel en met volle service wordt gerepareerd. U kunt uw reparatie gratis opsturen via ons reparatieformulier of u kan langskomen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. U wordt altijd direct geholpen door een monteur!

De allersnelste computer reparatie dienst van Nederland. Dat is Fixers.nl! Wij hebben namelijk binnen 24 uur de beschikking over meer dan 1,000,000 laptop en computer onderdelen. Hierdoor kunnen wij in bijna alle gevallen uw computer reparatie Nieuwegein binnen één werkdag afronden. Wel zo fijn toch? Heeft u toch nog vragen over uw computer reparatie? Neem dan contact op met ons servicepunt via: 088 004 0900

Laptop reparatie Nieuwegein

Natuurlijk bent u bij ons ook van harte welkom als het gaat om uw laptop reparatie Nieuwegein of om de reparatie van uw MacBook. Onze monteurs zijn namelijk ook Apple gespecialiseerd. Wilt u toch een keer spreken met een van onze monteurs voor meer informatie denk belt u met 088 004 0900

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap