0880040900

Computer reparatie Noordwijkerhout - Binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Noordwijkerhout

Uw computer is defect en u wilt snel een passende oplossing. Wij staan direct voor u klaar! Breng uw computer reparatie Noordwijkerhout langs bij Fixers.nl voor een reparatie die vaak al binnen 24 uur wordt voldaan! Kom voor computer reparatie Noordwijkerhout dus langs bij ons servicepunt! Wilt u een van onze monteurs spreken? Dit kan via 088 004 0900.

Computer reparatie Noordwijkerhout

Wij begrijpen dat uw computer reparatie Noordwijkerhout zo snel mogelijk moet gebeuren. Daarom zorgen we ervoor dat bijna alle computer reparaties binnen 24 uur worden voltooid! Na inname van uw computer reparatie Noordwijkerhout beginnen we met het maken van een diagnose. Deze nemen we telefonisch met u door en na uw akkoord beginnen we direct met uw computer reparatie Noordwijkerhout.

Laptop reparatie Noordwijkerhout

Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij ons voor uw laptop reparatie Noordwijkerhout. Wij zijn van alle markten thuis en hebben bijna alle laptop onderdelen op voorraad. Wilt u eerst met een monteur spreken over uw computer reparatie Noordwijkerhout? Bel dan met 088 004 0900 en wij helpen u direct verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap