0880040900

Computer reparatie Ommoord - Goedkoop & Snel!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Ommoord

Als uw computer defect is en u op zoek bent naar een goede monteur voor uw computer reparatie Ommoord dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw computer reparatie Ommoord altijd binnen 24 uur wordt uitgevoerd tegen een scherp én eerlijk tarief. Zo weet u altijd al van te voren exact waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen over uw reparatie? Bel dan met 088 004 0900.

Computer reparatie Ommoord

Snelheid is super belangrijk bij een computer reparatie Ommoord. Daarom zorgen wij ervoor dat de reparatie van uw laptop of computer altijd zo snel mogelijk zal worden uitgevoerd. Doordat wij bijna alle onderdelen standaard op voorraad hebben kunnen we uw computer reparatie Ommoord vaak al dezelfde dag uitvoeren. Wilt u meer informatie over uw computer reparatie? Bel ons dan!

Laptop reparatie

Natuurlijk bent u ook welkom met uw laptop reparatie Ommoord of voor de reparatie van uw MacBook. Wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag direct verder bij moeilijkheden bij uw systeem. Kom gewoon langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of meld uw reparatie aan via onze website.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap