0880040900

Computer reparatie Schalkwijk - Binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Schalkwijk

Uw computer stopt met werken en u wilt deze snel weer gemaakt hebben. Wij zorgen voor uw computer reparatie Schalkwijk en zorgen dat uw laptop of computer weer als nieuw is! U kunt uw computer reparatie Schalkwijk langsbrengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. U wordt hier direct geholpen door een van onze monteurs.

Nadat uw computer reparatie Schalkwijk is ingenomen door een van onze monteurs zal er worden begonnen met het maken van een diagnose. Deze diagnose wordt diezelfde werkdag nog telefonisch met u besproken. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan beginnen wij vervolgens direct met de reparatie van uw computer of laptop. Deze reparaties worden vaak al dezelfde dag afgerond.

Laptop reparatie Schalkwijk

Natuurlijk kunt u ook terecht voor uw laptop reparatie Schalkwijk bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. U kunt hier ten allen tijde zonder afspraak terecht en u wordt dan direct geholpen door een van onze monteurs. Heeft u vragen over uw computer reparatie Schalkwijk? Neem dan contact op met een van onze monteurs via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap