0880040900

Computer reparatie Tilburg - Fixers

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Tilburg

Werkt uw computer niet meer of heeft u last van een vervelend virus op uw computer? Kom dan naar Fixers.nl! Onze ervaren technische dienst zorgt ervoor dat uw computer reparatie Tilburg binnen 24 uur is afgerond. Dankzij onze flexibele leveranciers hebben wij meer dan 1.000.000 onderdelen centraal op voorraad. Daarbij ontvangt u van ons na de computer reparatie Tilburg3 maanden garantie. U bent dus verzekerd van een kwalitatief hoogstaande computer reparatie. Heeft u nog vragen? Onze monteurs helpen u graag verder via 088 004 0900.

Kies uw apparaat voor meer informatie:
Computer reparatie TilburgComputer reparatie TilburgComputer reparatie Tilburg

Computer reparatie Tilburg

Computer reparatie Tilburg

U kan ook voor de reparatie van uw laptop of MacBook terecht bij Fixers.nl. Wij repareren uw gebroken LCD scherm of kunnen u helpen bij het verwijderen van vervelende virussen op uw laptop en maken uw computer weer lekker snel. U meldt uw computer reparatie Tilburg eenvoudig aan via het aanmeld formulier op onze website. U ontvangt dan automatisch een PostNL verzendetiket waarmee u uw computer reparatie Tilburg gratis en verzekerd kunt verzenden via PostNL.

Computer reparatie Tilburg

Ons servicepunt in de regio van Tilburg is prima aan te rijden! Het servicepunt ligt vlak langs de A4 én de A44, deze is dus zeer gemakkelijk te bereiken! Zodra u aan komt bij ons servicepunt helpen onze medewerkers u direct verder! U kunt zonder afspraak 6 dagen per week terecht op ons servicepunt. Geen tijd om langs te komen? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze online verzend mogelijkheid. Hierbij ontvangt u van onze medewerkers een PostNL verzendetiket waarmee u de computer reparatie Tilburg gratis en verzekerd kunt opsturen. Meer informatie over uw computer reparatie Tilburg? Bekijk dan de “Over Fixers” pagina.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap