0880040900

Computer reparatie Uithoorn

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Uithoorn

Een snelle en vakkundige Computer reparatie Uithoorn tegen een scherp tarief? Dan kiest u voor Fixers.nl! Bij ons kunt u terecht voor uw Laptop, iMac, MacBook of Computer reparatie Uithoorn. Wij zorgen er voor dat uw Computer reparatie Uithoorn wordt uitgevoerd tegen een eerlijke prijs en bieden u hierbij ook nog eens 6 maanden volledige garantie. Heeft u nog vragen over uw reparatie of wilt u graag eerst een monteur spreken? Bel dan met 088 004 0900 of kom lang bij ons servicepunt.

Uw computer reparatie Uithoorn is in goed handen bij Fixers.nl. Wij werken enkel met gediplomeerde monteurs en geven daarbij ook nog eens 6 maanden volledige garantie op de computer reparatie Uithoorn. U kunt uw computer of laptop langs brengen bij ons servicepunt of u kunt er voor kiezen om uw computer gratis en verzekerd op te sturen. Na ontvangst van uw computer ontvangt u van een van onze monteurs een diagnose en kostenopgave. Als u akkoord gaat met de prijs voor de reparatie beginnen wij direct met uw computer reparatie Uithoorn. Heeft u nog verdere vragen over uw computer reparatie? Neem dan contact op met onze monteurs via: 088 004 0900.

Laptop reparatie Uithoorn

Natuurlijk bent u ook welkom voor de reparatie van uw MacBook of Laptop. Wij hebben de grootste voorraad aan onderdelen en kunnen daardoor vaak uw laptop reparatie Uithoorn al uitvoeren binnen 24 uur. Zo kunt u snel weer aan het werk zonder dat u schrikt van hoge kosten! Onze monteurs helpen u graag direct verder bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. U kunt hier gewoon zonder afspraak terecht. Wilt u eerst met een specialist spreken? Bel dan met 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap