0880040900
Fixers ingang

Utrecht Herculesplein

Apple Service Provider
Herculesplein 243, 3584AA Utrecht
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Computer reparatie Utrecht

Een snelle computer reparatie Utrecht tegen een eerlijk én duidelijk tarief. Daarvoor maakt u gebruik van de diensten van Fixers.nl. Wij zorgen er altijd voor dat uw computer reparatie Utrecht zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie online aan te melden voor een gratis verzending of langs te komen bij ons servicepunt in Utrecht, te vinden bij het FC Utrecht Stadion. Elke computerreparatie Utrecht in bij Fixers te voltooien, dus kom snel langs mét of zonder afspraak!

Computer scherm, batterij, moederbord of harde schijf reparatie in Utrecht

Een veelvoorkomende reparatie is het computer scherm reparatie. Dit is namelijk een reparatie die uitgevoerd dient te worden voor het scherm dat kapot is of los is van bijvoorbeeld het toetsenbord. Als het gaat om een desktop, dan is het vaak een reparatie doordat er een software probleem is, of omdat er een virus of een moederbord is dat niet meer goed werkt of defect lijkt te zijn. Bij Fixers hebben we repair specialisten die jou bij alles kunnen helpen en de officiële onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we je in de meeste gevallen dezelfde dag nog helpen met de reparatie van jouw computer scherm reparatie.

Liever opsturen? U kunt uw computer reparatie Utrecht eenvoudig aanmelden via het reparatieformulier op onze website. Na het aanmelden ontvangt u automatisch een verzendetiket van PostNL. Met dit verzendetiket kunt u uw computer reparatie Utrecht kosteloos opsturen vanaf ieder PostNL servicepunt bij u in de buurt. Nadat wij uw apparaat hebben ontvangen maken wij dezelfde dag nog een kostenopgave voor u. Gaat u akkoord met de kostenopgave? Dan beginnen wij direct met uw computer reparatie Utrecht.

Computer reparatie Utrecht

Natuurlijk kunnen we u ook verder helpen met uw laptop reparatie Utrecht of de reparatie van uw MacBook of iMac. Zoek in het menu rechts op de website naar de juiste pagina voor meer informatie. Wilt u toch eerst met een monteur spreken? Bel dan met 088 004 0900 of stuur een e-mail. Wij voorzien u graag van de nodige informatie omtrent uw computer reparatie Utrecht!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores