Computer reparatie Utrecht - Snel en Voordelig!

  Computer reparatie Utrecht

  Een snelle computer reparatie Utrecht tegen een eerlijk én duidelijk tarief. Daarvoor maakt u gebruik van de diensten van Fixers.nl. Wij zorgen er altijd voor dat uw computer reparatie Utrecht zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie online aan te melden voor een gratis verzending of langs te komen bij ons servicepunt in Utrecht.

  Adres Fixers Utrecht

  Herculesplein 243
  3584 AA Utrecht
  0880040900

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Fixers Utrecht

  Maandag: 09:00-18:00
  Dinsdag
  : 09:00-18:00
  Woensdag
  : 09:00-18:00
  Donderdag
  : 09:00-18:00
  Vrijdag
  : 09:00-18:00
  Zaterdag
  : 09:00-18:00
  Zondag
  : Gesloten

  Meld hier je reparatie aan

  Computer reparatie Utrecht

  U kunt uw computer reparatie Utrecht eenvoudig aanmelden via het reparatieformulier op onze website. Na het aanmelden ontvangt u automatisch een verzendetiket van PostNL. Met dit verzendetiket kunt u uw computer reparatie Utrecht kosteloos opsturen vanaf ieder PostNL servicepunt bij u in de buurt. Nadat wij uw apparaat hebben ontvangen maken wij dezelfde dag nog een kostenopgave voor u. Gaat u akkoord met de kostenopgave? Dan beginnen wij direct met uw computer reparatie Utrecht.

  Laptop reparatie Utrecht

  Natuurlijk kunnen we u ook verder helpen met uw laptop reparatie Utrecht of de reparatie van uw MacBook of iMac. Zoek in het menu rechts op de website naar de juiste pagina voor meer informatie. Wilt u toch eerst met een monteur spreken? Bel dan met 088 004 0900 of stuur een e-mail. Wij voorzien u graag van de nodige informatie omtrent uw computer reparatie Utrecht!

  Meer in Utrecht:

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap