0880040900

Computer reparatie Vijfhuizen - 3 maanden garantie!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Vijfhuizen

Hallo! Wij zijn Fixers.nl en wij gaan u uitstekend helpen met uw computer reparatie Vijfhuizen. Wij doen dit altijd binnen 24 uur en zorgen ervoor dat u snel weer onbezorgd aan het werk kunt met uw computer of laptop. Breng uw computer reparatie Vijfhuizen langs bij ons servicepunt of meld uw reparatie aan voor verzending via PostNL.

Nadat uw computer reparatie Vijfhuizen is binnen gekomen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep wordt er direct begonnen met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Deze ontvangt u telefonisch van onze monteurs. Tijdens dit telefoongesprek worden uitgebreid de kosten beschreven. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan beginnen wij direct met uw computer reparatie Vijfhuizen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

Laptop reparatie Vijfhuizen

U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons servicepunt voor uw laptop reparatie Vijfhuizen, en mag u ook altijd langskomen met uw Apple reparatie Vijfhuizen. Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad en zorgen dat uw laptop reparatie Vijfhuizen snel wordt opgelost. Heeft u toch nog vragen of wilt u met een monteur spreken? Bel dan met 088 004 0900

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap