0880040900

Computer reparatie Waddinxveen - Wij zijn snel!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Waddinxveen

Ondervindt u problemen met uw computer? Dan kunt u het beste computer reparatie Waddinxveen kiezen, Wij zorgen ervoor dat uw computer word gerepareerd tegen een scherp en vrijblijvend tarief zodat u weer aan de slag kunt met uw computer reparatie Waddinxveen. Wat u kunt doen is de reparatie langsbrengen bij ons service-punt, word u direct geholpen door een van onze specialisten. Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar om u alle service te bieden die u maar te wensen heeft. Dankzei onze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij alle onderdelen voor uw computer reparatie Waddinxveen leveren, zodat deze al binnen 24 uur gereed kan zijn.

Kies uw apparaat voor meer informatie:
laptop reparatie waddinxveencomputer reparatie waddinxveencomputer reparatie Waddinxveen

pc reparatie waddinxveenComputer reparatie Waddinxveen

Een supersnelle computer reparatie Waddinxveen zorgt Fixers.nl natuurlijk voor! U kunt uw computer reparatie Waddinxveen 6 dagen per week langs komen brengen of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de reparatie online aan te melden voor een gratis verzending via PostNL. U kunt dit pakket dan gratis bij ieder postkantoor in Nederland versturen. Wel zo handig lijkt ons.

Laptop reparatie Waddinxveen

Natuurlijk bent u ook altijd welkom als u een laptop reparatie Waddinxveen wilt laten uitvoeren of een van uw Apple producten wilt laten repareren zoals een Macbook reparatie. Wij hebben zo goed als alle onderdelen voor al uw reparaties op voorraad. Zou u liever eerst een monteur willen spreken voordat u langskomt of heeft u toch nog andere vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 088 004 0900

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap