0880040900

Computer reparatie Woerden - Supersnel & Goedkoop!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Woerden

Een snelle computer reparatie Woerden uitgevoerd door professionele monteurs bij u in de buurt. Dan bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren de reparatie van computers en laptops en doen dit met 3 maanden garantie. U kunt uw computer reparatie Woerden langs brengen bij ons servicepunt of u kiest ervoor om het gratis op te sturen via onze website.

Computer reparatie Woerden

Een supersnelle computer reparatie Woerden speciaal voor u! Nadat uw reparatie bij ons is ontvangen op het servicepunt wordt er direct begonnen met het maken van een diagnose en prijsopgave. Gaat u akkoord met onze prijsopgave? Dan wordt er direct begonnen met uw computer reparatie Woerden en is deze vaak al binnen 24 uur afgerond. Dat is pas service!

Laptop reparatie Woerden

Heet u geen computer maar een laptop? Natuurlijk kunt u daarmee ook bij ons terecht. Naast uw laptop reparatie Woerden zijn wij ook gespecialiseerd in de reparatie van uw iMac of MacBook! Heeft u nog vragen over uw computer reparatie Woerden of wilt u gewoon even met een van onze monteurs bellen? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap