0880040900

Computer reparatie Woerden - Supersnel & Goedkoop!

Meld je reparatie aan

Computer reparatie Woerden

Een snelle computer reparatie Woerden uitgevoerd door professionele monteurs bij u in de buurt. Dan bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren de reparatie van computers en laptops en doen dit met 3 maanden garantie. U kunt uw computer reparatie Woerden langs brengen bij ons servicepunt of u kiest ervoor om het gratis op te sturen via onze website.

Computer reparatie Woerden

Een supersnelle computer reparatie Woerden speciaal voor u! Nadat uw reparatie bij ons is ontvangen op het servicepunt wordt er direct begonnen met het maken van een diagnose en prijsopgave. Gaat u akkoord met onze prijsopgave? Dan wordt er direct begonnen met uw computer reparatie Woerden en is deze vaak al binnen 24 uur afgerond. Dat is pas service!

Laptop reparatie Woerden

Heet u geen computer maar een laptop? Natuurlijk kunt u daarmee ook bij ons terecht. Naast uw laptop reparatie Woerden zijn wij ook gespecialiseerd in de reparatie van uw iMac of MacBook! Heeft u nog vragen over uw computer reparatie Woerden of wilt u gewoon even met een van onze monteurs bellen? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1216 reviews op trustpilot
Sanne van der Poel
4 maart 2021
Geweldige service van Fixers!

Geweldige service van Fixers! De ophaalservice was geweldig en bood mij mogelijkheden om geholpen te worden (ik heb geen auto). Het was snelle service, super netjes en zeer blij met het eindresultaat. Ik ben erg voorzichtig met mijn Apple apparatuur dus vond het wel spannend maar uiteindelijk erg blij met de keuze on voor Fixers te kiezen!! - Sanne

Nick Preusterink
4 maart 2021
Goede service en ze houden je op de hoogte

Goede service, snel opgelost. En ze houden je op de hoogte van de status van je product. Perfect.

John Cenas
3 maart 2021
Snelle service

Snelle service, top!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap