0880040900

Videokaart iMac vervangen

Meld je reparatie aan

Videokaart iMac vervangen

Start je iMac niet goed meer door of zie je strepen in het scherm? Dan kan het zijn dat de videokaart van je iMac defect is. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie of vervanging van iMac videokaarten. In veel gevallen zijn wij in staat om de videokaart zelfs te repareren. Dit doen we door de defecte videochip te vervangen voor een nieuwe chip.

Als het niet mogelijk is om de videokaart zelf te repareren dan hebben we áltijd een vervangende videokaart.

Wat zijn de symptomen?

  • Strepen in het scherm
    Je iMac vertoont na het opstarten verticale strepen in het scherm. Deze strepen kunnen verspringen of bewegen en lopen vaak van boven tot beneden.
  • De iMac start niet op
    Je iMac blijft hangen tijdens het inladen van de software. Dit komt vaak doordat de videokaart een storing geeft. Echter kan het ook voorkomen dat de Harddisk van je iMac defect is.
  • Oververhitting
    De videokaart in je iMac wordt heel warm waardoor de iMac zichzelf na enige tijd uitschakelt.

Ondervind je andere problemen met je iMac? Dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe werkt de reparatie?

Je kan jouw iMac langs brengen bij één van onze repair stores. Hier bespreek je samen met onze monteurs de klachten die je ondervind met je iMac. Vervolgens maken wij een uitgebreide diagnose en bespreken we telefonisch de kosten voor de reparatie van jouw iMac.

Wat kost de reparatie van mijn iMac videokaart?

Indien we de videokaart van jouw iMac kunnen repareren komen de kosten op €499,- inclusief BTW. Indien de videokaart van jouw iMac niet te repareren is kunnen we deze vervangen voor een nieuwe videokaart. De kosten voor deze kaarten liggen tussen de €400,- en €600,- inclusief BTW. Op deze reparatie geven we natuurlijk 3 maanden garantie.

Wil je meer weten over de reparatie van jouw iMac? Neem dan contact op me onze klantenservice.

Wil je langskomen? Je bent van harte welkom bij ons repair store in Nieuw-Vennep. Je kunt hier zonder afspraak binnen lopen. Wij zijn hier iedere dag geopend van 08:00 tot 20:00.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores