0880040900

Videokaart iMac vervangen

Meld je reparatie aan

Videokaart iMac vervangen

Start je iMac niet goed meer door of zie je strepen in het scherm? Dan kan het zijn dat de videokaart van je iMac defect is. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie of vervanging van iMac videokaarten. In veel gevallen zijn wij in staat om de videokaart zelfs te repareren. Dit doen we door de defecte videochip te vervangen voor een nieuwe chip.

Als het niet mogelijk is om de videokaart zelf te repareren dan hebben we áltijd een vervangende videokaart.

Wat zijn de symptomen?

  • Strepen in het scherm
    Je iMac vertoont na het opstarten verticale strepen in het scherm. Deze strepen kunnen verspringen of bewegen en lopen vaak van boven tot beneden.
  • De iMac start niet op
    Je iMac blijft hangen tijdens het inladen van de software. Dit komt vaak doordat de videokaart een storing geeft. Echter kan het ook voorkomen dat de Harddisk van je iMac defect is.
  • Oververhitting
    De videokaart in je iMac wordt heel warm waardoor de iMac zichzelf na enige tijd uitschakelt.

Ondervind je andere problemen met je iMac? Dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe werkt de reparatie?

Je kan jouw iMac langs brengen bij één van onze repair stores. Hier bespreek je samen met onze monteurs de klachten die je ondervind met je iMac. Vervolgens maken wij een uitgebreide diagnose en bespreken we telefonisch de kosten voor de reparatie van jouw iMac.

Wat kost de reparatie van mijn iMac videokaart?

Indien we de videokaart van jouw iMac kunnen repareren komen de kosten op €499,- inclusief BTW. Indien de videokaart van jouw iMac niet te repareren is kunnen we deze vervangen voor een nieuwe videokaart. De kosten voor deze kaarten liggen tussen de €400,- en €600,- inclusief BTW. Op deze reparatie geven we natuurlijk 3 maanden garantie.

Wil je meer weten over de reparatie van jouw iMac? Neem dan contact op me onze klantenservice.

Wil je langskomen? Je bent van harte welkom bij ons repair store in Nieuw-Vennep. Je kunt hier zonder afspraak binnen lopen. Wij zijn hier iedere dag geopend van 08:00 tot 20:00.

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Garantie of Apple Care+

Als je device onder garantie valt, dan vervallen de bovenstaande kosten en wordt je device gratis gerepareerd. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je device op. We checken altijd voordat we repareren of je device nog onder garantie valt.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap