0880040900

Asus laten repareren

Meld je reparatie aan

Asus laptop

Is uw Asus laptop defect? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw Asus reparatie. Hier staan gecertificeerde technici voor u klaar om u direct weer op weg te helpen met uw Asus reparatie. Wij bieden u na de door ons uitgevoerde reparatie 3 maanden garantie zodat u zeker weet dat u zonder problemen aan de slag kunt. Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie over een Asus reparatie? Klik dan hieronder op de volgende apparaten.

Asus reparatie Nederland

Nadat u langs bent geweest bij ons service-punt nemen wij de laptop direct in en starten wij meteen met een uitgebreide diagnose en word u vaak al na 2 uur op de hoogte gebracht wat betreft de prijsopgave en uitslag van de diagnose. Gaat u hier echter mee akkoord zullen wij direct starten met de reparatie en nemen wij vaak al binnen 24 uur telefonisch contact met u op dat uw Asus reparatie weer klaar staat voor u. Heeft u verder nog vragen over uw Asus reparatie? Dan kunt u altijd langskomen, wilt u liever een van de monteurs spreken voordat u langskomt? Dan kunt u altijd bellen naar 088 004 0900.

Computer reparatie

Wij helpen u natuurlijk ook graag met de reparatie van uw computer! wij hebben zo goed als alle onderdelen aanwezig in ons magazijn om u te voorzien van de beste en meest zorgvuldige service. Hierdoor kunnen wij de snelle service  waarmaken. Uw computer word gerepareerd door gecertificeerde technici die alle verstand van uw Asus reparatie hebben. Bel snel met een van onze monteurs via 088 004 0900. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@fixers.nl. Ook daar kunt u terecht met al uw vragen wat betreft Asus reparatie en natuurlijk ook over algemene computer reparatie vragen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores