0880040900

Asus laten repareren

Meld je reparatie aan

Asus laptop

Is uw Asus laptop defect? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw Asus reparatie. Hier staan gecertificeerde technici voor u klaar om u direct weer op weg te helpen met uw Asus reparatie. Wij bieden u na de door ons uitgevoerde reparatie 3 maanden garantie zodat u zeker weet dat u zonder problemen aan de slag kunt. Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie over een Asus reparatie? Klik dan hieronder op de volgende apparaten.

Asus reparatie Nederland

Nadat u langs bent geweest bij ons service-punt nemen wij de laptop direct in en starten wij meteen met een uitgebreide diagnose en word u vaak al na 2 uur op de hoogte gebracht wat betreft de prijsopgave en uitslag van de diagnose. Gaat u hier echter mee akkoord zullen wij direct starten met de reparatie en nemen wij vaak al binnen 24 uur telefonisch contact met u op dat uw Asus reparatie weer klaar staat voor u. Heeft u verder nog vragen over uw Asus reparatie? Dan kunt u altijd langskomen, wilt u liever een van de monteurs spreken voordat u langskomt? Dan kunt u altijd bellen naar 088 004 0900.

Computer reparatie

Wij helpen u natuurlijk ook graag met de reparatie van uw computer! wij hebben zo goed als alle onderdelen aanwezig in ons magazijn om u te voorzien van de beste en meest zorgvuldige service. Hierdoor kunnen wij de snelle service  waarmaken. Uw computer word gerepareerd door gecertificeerde technici die alle verstand van uw Asus reparatie hebben. Bel snel met een van onze monteurs via 088 004 0900. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@fixers.nl. Ook daar kunt u terecht met al uw vragen wat betreft Asus reparatie en natuurlijk ook over algemene computer reparatie vragen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap