Laadt uw laptop niet meer op? Dan is waarschijnlijk de DC-connector aan vervanging toe. Door het veelvuldig in en uitpluggen van de voeding kan het zijn dat de connector op het moederbord van uw laptop geen contact meer maakt. Dit is een veel voorkomend probleem.

  Het vervangen van de DC-connector is specialistisch werk. Onze monteurs helpen u graag bij deze reparatie. Breng uw laptop reparatie nu bij ons langs of kies voor versturen van de reparatie.

  DC Jack reparatie!

  Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u zonder afspraak bij ons langs komen. Een van onze monteurs helpt u direct verder met uw DC Jack reparatie. Voor het vervangen van de DC Connector hebben we verschillende tarieven afhankelijk van de reparatie. De reparatie van de DC Connector is meestal binnen een dag afgerond. Uw laptop wordt uitgebreid getest door een van onze specialisten en u ontvangt 12 maanden garantie op de DC-Jack reparatie.

  Hoe werkt DC-Jack reparatie?

  U kunt er voor kiezen om uw laptop bij ons langs te brengen of uw reparatie online aan te melden. Vul het formulier volledig in en voeg deze bij het pakket met uw laptop. Stuur uw laptop verzekerd op via PostNL. Uw zending is dan verzekerd tegen val en stoot schade. Zodra uw DC-Jack reparatie bij ons binnen is ontvangt u hiervan een e-mail. De reparatie wordt binnen 1 dag uitgevoerd mits de onderdelen voorradig zijn. Daarna wordt de laptop direct retour verzonden. U ontvangt 12 maanden garantie op de reparatie van de DC-Jack

  Meld hier je reparatie aan

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap