0880040900

Moederbord Dell vervangen

Meld je reparatie aan

Het belangrijkste onderdeel van uw laptop is eigenlijk wel het moederbord. Zonder zouden de verschillende componenten van uw laptop niet met elkaar kunnen communiceren. Raakt het moederbord beschadigd, dan zal uw laptop niet of slecht werken. Geen paniek! Laat de monteurs van Fixers het moederbord Dell vervangen. Altijd dé beste oplossing voor een heldere prijs! Dat is onze smart service with a smile!

Meld hier je reparatie aan

Snel en vakkundig moederbord Dell vervangen

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. U heeft hem namelijk nodig voor werk, school of gewoon thuis. Fixers snapt dat en daarom wordt een Dell moederbord vervangen vakkundig en snel uitgevoerd. Kom langs bij een van onze Servicepunten, stuur uw laptop op of kies voor onze ophaalservice. In alle gevallen biedt Fixers u dé beste oplossing, de hoogste kwaliteit en een snelle service. Uiteraard met smile!

Dell moederbord vervangen? Blijven mijn gegevens behouden?

Natuurlijk wilt u de beste oplossing en daar zorgen de monteurs van Fixers ook gewoon voor. Een moederbord Dell vervangen wordt altijd zorgvuldig uitgevoerd. Hierdoor kan in 95% van de gevallen het moederbord vervangen worden met behoud van al uw gegevens. Ook kan Fixers een data recovery voor u uitvoeren. De prijs voor deze handelingen is op aanvraag. Neemt u hiervoor gerust op.

Onze werkwijze bij een moederbord Dell vervangen

Laptops worden vaak intensief gebruikt, waardoor de kans op schade groot is. Een onoplettend moment en uw laptop ligt op de vloer te kijken of u gooit per ongeluk een glas water over het toetsenbord.

Moet door een ongeluk uw het Dell moederbord vervangen worden? Fixers biedt dan twee opties:

  1. Het plaatsen van een nieuwe GPU Chip

U krijgt op deze reparatie 3 maanden garantie. Het tarief voor het plaatsen van een nieuwe GPU Chip verschilt per laptopmodel. De prijs voor deze reparatie is daarom op aanvraag.

  1. Bij waterschade het Dell moederbord vervangen

Heeft u per ongeluk een glas water over uw laptop laten vallen? En moet hierdoor uw moederbord Dell vervangen worden? Kom dan langs bij een Fixers Servicepunt voor een waterschade onderzoek. Onze monteurs verwijderen dan vakkundig al het vocht uit uw laptop.

Uw moederbord Dell vervangen? Wat zijn de reparatiekosten?

De tarieven voor een moederbord Dell vervangen kunnen per laptopmodel verschillen. De prijzen die Fixers hanteert zijn inclusief btw- en montagekosten. Onze monteurs gaan altijd opzoek naar dé beste oplossing voor u.

Heeft u nog vragen voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: . Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap