0880040900

Dell reparatie

Meld je reparatie aan

Ondervindt u problemen met uw Dell reparatie? Dan kunt u 6 dagen per week bij Fixers terecht bij onze gecertificeerde technici die u zowel telefonisch als fysiek direct helpen. En dat alles zonder afspraak! Dus kom snel langs bij ons service-punt of u kunt de laptop gratis en verzekerd aanmelden op onze website onder “reparatie aanmelden” nadat u dat gedaan heeft krijgt u van een van onze medewerkers een PostNL verzend etiket waarmee u uw Dell reparatie gratis en verzekerd op kunt sturen naar ons service-punt in Nieuw-Vennep.

Dell reparatie Nederland

Zodra u aankomt bij ons service-punt word u direct geholpen door een van onze gecertificeerde monteurs. Wij nemen vervolgens de laptop in en starten met een diagnose van de problemen die u ondervindt. U word verder al na 2 uur op de hoogte gebracht over de diagnose en prijsopgave, dankzij onze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij de reparatie zo snel mogelijk uitvoeren. U word op de hoogte gesteld met de status van de Dell reparatie. Gaat u akkoord met de reparatie? Dan starten wij direct met de reparatie en vervolgens zorgen wij ervoor dat uw Dell reparatie al binnen 3-5 werkdagen weer werkend en zonder problemen aan de slag kunt.

Dell reparatie

Wij helpen u natuurlijk ook graag met de reparatie van uw computer! wij hebben zo goed als alle onderdelen aanwezig in ons magazijn om u te voorzien van de beste en meest zorgvuldige service. Hierdoor kunnen wij de service van 3-5 werkdagen waarmaken. Uw computer word gerepareerd door gecertificeerde technici die alle verstand van uw Asus reparatie hebben. Bel snel met een van onze monteurs via 088 004 0900. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@fixers.nl. Ook daar kunt u terecht met al uw vragen wat betreft Asus reparatie en natuurlijk ook over algemene computer reparatie vragen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores