Dell reparatie

  Ondervindt u problemen met uw Dell reparatie? Dan kunt u 6 dagen per week bij Fixers terecht bij onze gecertificeerde technici die u zowel telefonisch als fysiek direct helpen. En dat alles zonder afspraak! Dus kom snel langs bij ons service-punt of u kunt de laptop gratis en verzekerd aanmelden op onze website onder “reparatie aanmelden” nadat u dat gedaan heeft krijgt u van een van onze medewerkers een PostNL verzend etiket waarmee u uw Dell reparatie gratis en verzekerd op kunt sturen naar ons service-punt in Nieuw-Vennep.

  Dell reparatie Nederland

  Zodra u aankomt bij ons service-punt word u direct geholpen door een van onze gecertificeerde monteurs. Wij nemen vervolgens de laptop in en starten met een diagnose van de problemen die u ondervindt. U word meestal al na 1 werkdag op de hoogte gebracht over de diagnose en prijsopgave, dankzij onze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij de reparatie vaak al binnen enkele werkdagen uitvoeren. U word op de hoogte gesteld met de status van de Dell reparatie. Gaat u akkoord? Dan starten wij direct met de reparatie en vervolgens zorgen wij ervoor dat uw Dell reparatie al binnen 2-3 werkdagen weer werkt.

  Dell reparatie

  Wij helpen u natuurlijk ook graag met de reparatie van uw computer! Wij hebben zo goed als alle onderdelen aanwezig in ons magazijn om u te voorzien van de beste en meest zorgvuldige service. Hierdoor kunnen wij onze snelle service waarmaken. Uw computer word gerepareerd door gecertificeerde technici die alle verstand van uw Dell reparatie hebben. Bel snel met een van onze monteurs via 088 004 0900. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@fixers.nl. Ook daar kunt u terecht met al uw vragen wat betreft Asus reparatie en natuurlijk ook over algemene computer reparatie vragen.

  Kies je reparatie

  * Komt te vervallen zodra reparatie/upgrade wordt uitgevoerd.

  Alle prijzen zijn inclusief BTW. Staat je defect er niet tussen?

  Neem contact op.
  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap