Toetsenbord Dell vervangen

  Pas wanneer uw toetsenbord niet (goed) meer werkt, beseft u dat u eigenlijk niet zonder kan. Zinnen tikken wordt wel heel lastig als bijvoorbeeld de spatietoets niet werkt. Nu kunt u een trucje bedenken om toch die toets te kunnen gebruiken, maar kom liever langs bij Fixers. Een toetsenbord Dell vervangen kunnen onze monteurs meestal in 60 minuten. Kun u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Uw toetsenbord Dell vervangen in de tijd dat u rustig van een verse kopje koffie geniet

  Fixers snapt dat u er niet op zit te wachten dat uw laptop stukgaat. Daarom bieden wij u een klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen wij een Dell toetsenbord vervangen in 60 minuten. Loop gerust eens binnen bij een van onze Servicepunten! U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

  Uw Dell toetsenbord vervangen? Ook als u niet langs kunt komen

  Ook als u niet langs kunt komen bij een van onze Servicepunten staan onze monteurs graag voor u klaar. Kies dan voor onze 24-uursservice. U laat uw laptop dan ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Nadat Fixers uw laptop ontvangen heeft, wordt deze binnen 24 uur gerepareerd en weer retour gezonden.

  Reparatiekosten voor een toetsenbord Dell vervangen

  Niet van elke Dell laptop is het toetsenbord hetzelfde. Hierdoor kan de prijs voor een toetsenbord Dell vervangen onderling verschillen. Het standaardtarief voor het repareren van het toetsenbord is €49,-. Hier bovenop komen nog de kosten voor het onderdeel zelf. De tarieven die Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komt u dus niet voor vervelende verassingen te staan!

  Laptop toetsenbord vervangen
  € 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

  Met oog voor kwaliteit een Dell toetsenbord vervangen

  Bij Fixers helpen onze monteurs u niet alleen snel weer op weg. Ook zoeken zij altijd naar dé beste oplossing voor uw laptopprobleem én werken zij alleen met onderdelen die aan dé hoogste kwaliteitseisen voldoen. U weet dus zeker dat u vakkundig geholpen wordt bij Fixers. Dat is niet alles! De kwaliteit van de reparatie blijft gewaarborgd dankzij 12 maanden garantie.

  Uw toetsenbord Dell vervangen? Dan kiest u natuurlijk voor Fixers

  Dankzij onze technische kennis weet u zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers. Maar natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht wanneer uw Dell toetsenbord vervangen moet worden. Ook voor een andere laptopreparatie of met een ander smart device bent u bij ons aan het juiste adres!

  Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar: of neem telefonisch contact op met een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap