0880040900

Toetsenbord Dell vervangen

Meld je reparatie aan

Pas wanneer uw toetsenbord niet (goed) meer werkt, beseft u dat u eigenlijk niet zonder kan. Zinnen tikken wordt wel heel lastig als bijvoorbeeld de spatietoets niet werkt. Nu kunt u een trucje bedenken om toch die toets te kunnen gebruiken, maar kom liever langs bij Fixers. Een toetsenbord Dell vervangen kunnen onze monteurs meestal in 60 minuten. Kun u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Meld hier je reparatie aan

Uw toetsenbord Dell vervangen in de tijd dat u rustig van een verse kopje koffie geniet

Fixers snapt dat u er niet op zit te wachten dat uw laptop stukgaat. Daarom bieden wij u een klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen wij een Dell toetsenbord vervangen in 60 minuten. Loop gerust eens binnen bij een van onze Servicepunten! U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Uw Dell toetsenbord vervangen? Ook als u niet langs kunt komen

Ook als u niet langs kunt komen bij een van onze Servicepunten staan onze monteurs graag voor u klaar. Kies dan voor onze 24-uursservice. U laat uw laptop dan ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Nadat Fixers uw laptop ontvangen heeft, wordt deze binnen 24 uur gerepareerd en weer retour gezonden.

Reparatiekosten voor een toetsenbord Dell vervangen

Niet van elke Dell laptop is het toetsenbord hetzelfde. Hierdoor kan de prijs voor een toetsenbord Dell vervangen onderling verschillen. Het standaardtarief voor het repareren van het toetsenbord is €49,-. Hier bovenop komen nog de kosten voor het onderdeel zelf. De tarieven die Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komt u dus niet voor vervelende verassingen te staan!

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Met oog voor kwaliteit een Dell toetsenbord vervangen

Bij Fixers helpen onze monteurs u niet alleen snel weer op weg. Ook zoeken zij altijd naar dé beste oplossing voor uw laptopprobleem én werken zij alleen met onderdelen die aan dé hoogste kwaliteitseisen voldoen. U weet dus zeker dat u vakkundig geholpen wordt bij Fixers. Dat is niet alles! De kwaliteit van de reparatie blijft gewaarborgd dankzij 3 maanden garantie.

Uw toetsenbord Dell vervangen? Dan kiest u natuurlijk voor Fixers

Dankzij onze technische kennis weet u zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers. Maar natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht wanneer uw Dell toetsenbord vervangen moet worden. Ook voor een andere laptopreparatie of met een ander smart device bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar: of neem telefonisch contact op met een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap