0880040900

OnePlus 7 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is jouw OnePlus 7 gevallen en is het scherm defect? Of heb je een accu die niet meer goed werkt, gaat je OnePlus 7 snel leeg of heb je een ander issue met je telefoon? Wij repareren je OnePlus met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je OnePlus 7 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

OnePlus 7 Scherm reparatie

Is jouw OnePlus 7 telefoon kapot? Kom dan langs bij één van onze Fixers winkels en laat zo snel mogelijk je telefoon repareren. Het prachtige OnePlus scherm is het vlaggenschip van de OnePlus en dient zo snel mogelijk vervangen te worden wanneer deze defect is. Zo heeft de telefoon een 6,47 inch-amoled-scherm met een resolutie van 2380 bij 1080 pixels, iets dat in de markt maar weinig voor komt. Daarnaast heb je een screen unlock en op je touchscreen. Wil je deze laten repareren, dan dien je het hele scherm te laten vervangen. Bij Fixers kun je je OnePlus 7 snel laten maken en meestal binnen 30 minuten sta je al weer buiten met een gerepareerd telefoon scherm.

  • 6,47 inch-amoled-scherm met resolutie van 2380 bij 1080 pixels
  • Screen Unlock: vingerafdrukscanner in het scherm
  • Snapdragon 855-chip met 6GB of 8GB werkgeheugen
  • Keuze uit 128 en 256GB opslagruimte, niet uitbreidbaar
  • 3700 mAh accu die snel oplaadt
  • Geen 3,5mm-audiopoort, micro-sd en draadloos opladen
  • Dubbele camera achterop (48 en 5 megapixel)

Batterij snel leeg van je OnePlus 7?

De OnePlus 7 beschikt over een 3700 mAh accu met snellader. Ondanks dat dit een van de beste telefoons is op de markt op dit moment, kan het zijn dat na enkele maanden je batterij minder presteert dan voorheen. Hierdoor zorgen we ervoor dat we je batterij vervangen van je OnePlus 7 en dat je weer zo goed als nieuw met je telefoon verder kunt gaan. Wij zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de reparatie gefixt! Of je OnePlus 7 nou blauw, zwart, groen of wit is, we zorgen altijd voor een snelle reparatie van jouw telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een OnePlus 7 reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw OnePlus smartphone al binnen 70 minuten gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores