0880040900

Kies je reparatie

  * Komt te vervallen zodra reparatie/upgrade wordt uitgevoerd.

  Alle prijzen zijn inclusief BTW. Staat je defect er niet tussen?

  Neem contact op.

  Galaxy S9

  Is jouw Samsung Galaxy S9 gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S9 met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy S9 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Prijzen van Samsung Galaxy S9 Reparaties

  Type Reparatie Prijs
  Scherm Reparatie € 299,-
  Backcover vervangen € 79,-
  Accu vervangen € 69,-
  Camera Achterkant vervangen € 99,-
  Frontcamera vervangen € 79,-
  Waterschade behandeling € 59,-
  Diagnose maken € 29,-


  Samsung Galaxy S9 reparatie

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een Samsung Galaxy S9 reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw Samsung Galaxy smartphone al binnen 60 minuten gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

  *Mits onderdelen voorradig zijn.

  24-uursservice

  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S9 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

  Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S9 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S9 gereed gemaakt voor retourzending.

  Ander defect?

  Is uw Samsung Galaxy S9 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.