0880040900

GSM reparatie Den Bosch

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Heeft u problemen met uw GSM? Start deze niet meer op of heeft u een gebarsten scherm? Breng deze dan snel langs in onze Fixers reparatiewinkel en ontvang binnen 30 minuten een gerepareerd toestel! 

Adres Fixers 's-Hertogenbosch / Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 
5245NH Rosmalen
0880040900

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Fixers 's-Hertogenbosch / Rosmalen

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag
: 10:00-18:00
Woensdag
: 10:00-18:00
Donderdag
: 10:00-18:00
Vrijdag
: 10:00-18:00
Zaterdag
: Gesloten
Zondag
: Gesloten

Verschillende GSM reparaties

Heb je een kapotte GSM? Werkt je mobiel niet meer zoals het hoort of last van batterijproblemen? Geen zorgen, Fixers heeft een vestiging bij jou in de buurt en kan binnen 30 minuten jouw GSM fixen! Kom langs bij ons in de winkel en wij doen een diagnose van je GSM om deze zo snel mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een gebarsten scherm, omdat u uw GSM heeft laten vallen op een stenen of harde vloer. Hierdoor kan het touchscreen niet meer te bedienen zijn, maar daarnaast kan dit ook zorgen voor slecht zicht of zelfs glasscherven die in uw vingers terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen, komt u het best langs in onze winkel in Den Bosch voor een optimale reparatie van uw GSM.

Accuproblemen met je GSM?

Een groot probleem dat bijna iedere Samsung of iPhone gebruiker wel heeft: een batterij die snel leeg gaat. Soms gaan ze na een aantal maanden gebruik niet eens 24 uur mee en moet je de oplader overal mee heen nemen. Hier hebben wij een oplossing voor! Zo zorgen we bij onze vestiging in Den Bosch voor een snelle en goede vervangen van jouw batterij van jouw gsm. U krijgt een officiële nieuwe batterij met garantie. Zo kunt u zorgeloos de levensduur van de batterij en ook de GSM verlengen voor een zeer voordelige prijs! Kom langs in Den Bosch en bekijk de opties bij onze specialisten!

GSM scherm reparatie

Zoals gezegd, is de reparatie van het scherm een veelvoorkomend probleem bij GSM. Niet iedereen gebruikt een screen protector en daarnaast is deze ook niet tegen alles bestendig. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment en overal gevaar loopt dat je scherm van je gsm kapot gaat. Geen zorgen, want bij Fixers hebben we voor alle bekende merken een nieuw scherm op voorraad liggen, zodat we over het algemeen je scherm kunnen vervangen binnen 30 minuten.

Fixers Den Bosch

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw GSM reparatie Den Bosch. Wij repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap