0880040900

Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 5245NH Rosmalen
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Heeft u problemen met uw GSM? Start deze niet meer op of heeft u een gebarsten scherm? Breng deze dan snel langs in onze Fixers reparatiewinkel en ontvang binnen 30 minuten een gerepareerd toestel!

Verschillende GSM reparaties

Heb je een defecte GSM? Werkt je gsm niet meer als eerst of last van batterijproblemen? Geen zorgen, Fixers heeft een vestiging bij jou in de buurt in Rosmalen en kan vaak binnen 30 minuten jouw GSM fixen! Kom langs bij ons in de winkel en wij doen een analyse van je GSM om deze zo snel mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een gebarsten scherm, omdat u uw GSM heeft laten vallen op een stenen of harde vloer. Hierdoor kan het touchscreen niet meer te bedienen zijn, maar daarnaast kan dit ook zorgen voor slecht zicht of zelfs glasscherven die in uw vingers terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen, komt u het best langs in onze locatie in Rosmalen voor de meest professionele reparatie van uw GSM.

GSM met Accuproblemen?

Het is voor de meeste mensen een groot probleem bij zowel iPhone of Samsung. De accu / batterij dat snel leeg gaat. Vooral als je veel op social media zit zoals Instagram waarbij je veel filmpjes streamt kan het gebeuren dat je telefoon niet langer dan 24 uur mee gaat. Het meest gangbare is dat ze na een aantal maanden gebruik niet eens 24 uur mee en moet je de oplader overal mee heen nemen. Hier hebben wij een oplossing voor! Zo zorgen we bij onze vestiging in Rosmalen voor een snelle en goede vervangen van jouw batterij van jouw gsm. U krijgt een officiële nieuwe batterij met garantie. Zo kunt u zorgeloos de levensduur van de batterij en ook de GSM verlengen voor een zeer voordelige prijs! Kom langs in Rosmalen en bekijk de opties bij onze specialisten!

GSM scherm reparatie

Zoals eerder is aangegeven is de reparatie van het scherm een veelvoorkomend probleem bij G.S.M. Niet iedereen gebruikt een screen protector en ook is deze ook altijd overal tegen bestendig. Dit zorgt er in de meeste gevallen dat je op soms gevaar loopt dat je scherm van je gsm kapot gaat. Geen zorgen, want bij Fixers Rosmalen hebben we voor alle bekende merken een nieuw scherm op voorraad liggen, zodat we in de meeste gevallen je scherm kunnen repareren en kunt vervangen binnen 30 minuten.

Fixers Rosmalen

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw GSM reparatie Rosmalen. We repareren uitsluitend met onderdelen van de beste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.