0880040900

GSM reparatie Sliedrecht

Meld je reparatie aan

Heeft u problemen met uw Smartphone? Start deze niet meer op of heeft u een gebarsten scherm? Breng deze dan snel langs in onze Fixers reparatiewinkel en ontvang binnen 1-3 werkdagen een gerepareerd toestel! 

Verschillende Smartphone reparaties

Net als bij een laptop of een tablet, bestaan er voor een Smartphone ook verschillende soorten reparaties. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een gebarsten scherm, omdat u uw telefoon heeft laten vallen op een stenen of harde vloer. Hierdoor kan het touchscreen niet meer te bedienen zijn, maar daarnaast kan dit ook zorgen voor slecht zicht of zelfs glasscherven die in uw vingers terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen, komt u het best langs in onze winkel in Sliedrecht voor een optimale reparatie van uw Smartphone.

KLIK VOOR ROUTEBESCHRIJVING

Smartphone scherm reparatie

Zoals gezegd, is de reparatie van het scherm een veelvoorkomend probleem bij telefoons. Niet iedereen gebruikt een screen protector en daarnaast is deze ook niet tegen alles bestendig. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment en overal gevaar loopt dat je scherm van je gsm kapot gaat. Geen zorgen, want bij Fixers hebben we voor alle bekende merken een nieuw scherm op voorraad liggen, zodat we over het algemeen je scherm kunnen vervangen binnen 1-3 werkdagen.

Batterij snel leeg?

Daarnaast een ander probleem dat veel Smartphone's hebben: een batterij die snel leeg gaat. Soms gaan ze na een aantal maanden gebruik niet eens 24 uur mee en moet je de oplader overal mee heen nemen. Hier hebben wij een oplossing voor! Zo zorgen we bij onze vestiging in Sliedrecht voor een snelle en goede vervangen van jouw batterij. U krijgt een officiële nieuwe batterij met garantie. Zo kunt u zorgeloos de levensduur van de batterij en ook de telefoon verlengen voor een zeer voordelige prijs! Kom langs in Sliedrecht en bekijk de opties bij onze specialisten!

Fixers Sliedrecht

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw Smartphone reparatie Sliedrecht. Wij repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores