0880040900

MacBook Harddisk kapot? | Harde schijf vervangen Fixers.nl

Meld je reparatie aan

Als je MacBook opeens niet meer opstart of blijft hangen op een grijs scherm met een knipperend envelopje, stopbord of tandwiel dan kan het zo zijn dat de harddisk in je MacBook defect is.

Een reparatie waarbij wij je graag vandaag nog verder helpen. Door onze grote voorraad hebben wij alle MacBook harde schijven altijd op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat de MacBook al dezelfde werkdag te repareren.

Wat zijn de Symptomen?

Het komt regelmatig voor dat de Harddisk van een MacBook stuk gaat, veel vaker als bij een desktop computer. Dit komt omdat een MacBook vaak verplaatst wordt terwijl de harddisk in de MacBook nog draait. Hoe herkent u of de harddisk defect is? Bij de volgende symptomen kan het zijn dat de harddisk aan vervanging toe is:

  • De MacBook start niet verder door dan grijs scherm
  • De MacBook laat een knipperende envelop zien
  • De MacBook laat een knipperend stopbord zien
  • De MacBook is heel traag geworden
  • De MacBook start langzaam op

Hoe werkt het?

Zodra een van onze monteurs je MacBook heeft aangenomen zal de monteur beginnen met het maken van een diagnose om met zekerheid te bepalen wat de oorzaak van de storing is. Hiervan wordt je door de monteur vaak dezelfde dag nog op de hoogte gesteld van de exacte kosten.

Tijdens dit telefoongesprek worden de reparatiekosten en de reparartietermijn besproken. Ga je akkoord met de reparatiekosten? Dan repareren wij jouw MacBook dezelfde dag.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap