0880040900

MacBook Harddisk kapot? | Harde schijf vervangen Fixers.nl

Meld je reparatie aan

Als je MacBook opeens niet meer opstart of blijft hangen op een grijs scherm met een knipperend envelopje, stopbord of tandwiel dan kan het zo zijn dat de harddisk in je MacBook defect is.

Een reparatie waarbij wij je graag vandaag nog verder helpen. Door onze grote voorraad hebben wij alle MacBook harde schijven altijd op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat de MacBook al dezelfde werkdag te repareren.

Wat zijn de Symptomen?

Het komt regelmatig voor dat de Harddisk van een MacBook stuk gaat, veel vaker als bij een desktop computer. Dit komt omdat een MacBook vaak verplaatst wordt terwijl de harddisk in de MacBook nog draait. Hoe herkent u of de harddisk defect is? Bij de volgende symptomen kan het zijn dat de harddisk aan vervanging toe is:

  • De MacBook start niet verder door dan grijs scherm
  • De MacBook laat een knipperende envelop zien
  • De MacBook laat een knipperend stopbord zien
  • De MacBook is heel traag geworden
  • De MacBook start langzaam op

Hoe werkt het?

Zodra een van onze monteurs je MacBook heeft aangenomen zal de monteur beginnen met het maken van een diagnose om met zekerheid te bepalen wat de oorzaak van de storing is. Hiervan wordt je door de monteur vaak dezelfde dag nog op de hoogte gesteld van de exacte kosten.

Tijdens dit telefoongesprek worden de reparatiekosten en de reparartietermijn besproken. Ga je akkoord met de reparatiekosten? Dan repareren wij jouw MacBook dezelfde dag.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap