HP accu vervangen

  Een accu die binnen een paar minuten leeg is of een laptop die u alleen kunt gebruiken als deze aan de stroom hangt, is natuurlijk super vervelend. Blijf hier niet mee rondlopen! Kom dan gerust eens langs bij Fixers Servicepunt. Een HP accu vervangen kan in de meeste gevallen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Een HP accu vervangen binnen 60 minuten

  U zit er natuurlijk niet op zit te wachten dat uw laptop kapotgaat. Onze monteurs zorgen er daarom ook gewoon voor dat u snel vakkundig en snel weer op weg geholpen wordt. In de meeste gevallen kan een HP batterij vervangen worden in de tijd dat u een kopje koffie drinkt (60 minuten dus). Loop gerust eens binnen bij een Servicepunt. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

  Maak gebruik van onze 24-uursservice voor accu vervangen HP

  Ook wanneer u niet naar ons toe kunt komen, kunnen de monteurs van Fixers de uw HP accu vervangen. In dat geval kunt u namelijk gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kunt via het een ophaalafspraak maken. PostNL komt dan op de gewenste dat uw laptop ophalen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw laptop op te sturen. Voor beide opties geldt: binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde laptop weer retour gestuurd.

  Reparatiekosten voor een HP accu vervangen

  De tarieven van Fixers zijn transparant. Dat betekent dat alle prijzen inclusief alle kosten zijn. Achteraf betaalt u niet ineens een hoger tarief, omdat sommige kosten niet zijn meegerekend. U weet zo precies welke kosten u kunt verwachten. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

  Het tarief voor een HP batterij vervangen verschilt per model. Wilt graag meer informatie over de exacte reparatiekosten? Neem dan gerust contact op.

  Voor u altijd dé beste oplossing

  Fixers gaat altijd op zoek naar dé beste oplossing voor u. Daarom werken onze monteurs alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit wanneer zij een accu vervangen HP. Uw laptop werkt dankzij een reparatie van Fixers weer als nieuw!

  Fixers is zeer transparant over de werkwijze. Graag leggen onze monteurs uit wat het defect is, hoe dit verholpen kan worden en hoeveel de kosten hiervoor zijn. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn wat het probleem is, dan onderzoeken onze monteurs dit kosteloos! Bij Fixers weet u altijd wat u kunt verwachten. Dat werkt gewoon wel zo prettig! En natuurlijk krijgt u op de reparatie altijd 12 maanden garantie

  Heeft u nog vragen over een HP batterij vervangen? Neem dan gerust contact op met ons. U kunt hiervoor een mailtje sturen naar: . Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u ook bellen naar een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap